Opel Vectra se va numi Insignia

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.11.2007
Opel a anuntat ca urmasul lui Vectra se va numi Insignia si va fi lansat in iulie 2008 la Salonul Auto Britanic.

Esential

2008 este anul in care se va lansa Opel Insignia.

Oficialii Opel au rupt astazi tacerea si au anuntat ca viitoarea generatie a modelului Vectra, programata sa debuteze anul viitor, se va numi Insignia, asemeni conceptului prezentat in 2003 la Salonul Auto de la Frankfurt.

Fanii modelelor Opel vor fi nevoiti insa sa astepe lansarea Insignia pana in vara, constructorul german anuntand tot astazi ca debutul oficial va avea loc in luna iulie la Salonul Auto Britanic.

Potrivit lui Alain Visser, directorul de marketing al General Motors Europa, viitorul Insignia va imprumuta liniile de design anticipate de conceptul GTC prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, si va fi produs la uzina Opel din Russelsheim.

Visser a mai declarat ca valorile Opel sunt transmise cel mai bine prin Insignia, "caracterizat de un tren de rulare performant, un nivel ridicat de siguranta, un confort interior sporit, emisii scazute, toate acestea fiind cu greu rivalizate chiar si de competitorii cu un pret mai ridicat."

Taguri: GM, GTC, Insignia, Opel, Vectra

Comentarii (2)

  • von Ton
    grav
    Sabotaj.
    0 0
  • Arthur
    OPEL ...
    Eu sunt fericit. Nu 100%, inca. Dar ce e cert, e faptul ca OPEL a avut probleme mari intre anii '98-2000 (asa cred), insa au stiut sa-si relanseze brandul. Am un VECTRA din 2003 (GTS) si sunt MANDRU. E masina adevarata ... BRAVO OPEL!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru