Panamera by Techart: vaduva neagra

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 18.04.2010
Casa de tuning Techart a dezvaluit publicului Panamera Black Edition.

Esential

220.000 de euro costa Panamera Black Edition
500 CP dezvolta propulsorul lui Black Edition

Tunerii de la Techart au prezentat noua lor creatie, si anume Porsche Panamera Black Edition. In afara caroseriei vopsita in culoarea negru mat, modelul german a primit si kitul aerodinamic I al tunerului. La exterior Panamera a primit faruri redesenate, un spoiler nou pentru partea din fata, praguri laterale, un eleron sport si un deflector de aer pentru partea din spate.

Pentru ca tuningul exterior sa fie complet tunerii de la Techart au montat jante Formula II din aliaj usor care masoara 22 de inch. La interior, Black Edition dispune de piele de inalta calitate, scaune sport, un volan Techart PDK si insertii din fibra de carbon.

Oficialii casei de tuning au fost “zgarciti” in ceea ce priveste datele tehnice ale lui Black Edition. In urma modificarilor operate, propulsorul lui Panamera livreaza 500 de cai putere si poate accelera pana la o viteza maxima de 303 km/h. Pretul pentru Panamera Black Edition este de aproximativ 220.000 de euro.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru