Paris 2008 LIVE: Iata noul Logan MCV facelift

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 02.10.2008
Standul Dacia din Paris a mai cuprins pe langa noul Logan MCV si noua versiune Dacia Sandero diesel.
/

Comentarii (36)

  • tare de tot
    oricum o dai tot cutie se numeste, in nici un caz masina (peste 1.000.000 vandute !!!)
    0 0
  • cazan
    cazan
    0 0
  • pt cazan....
    ....
    .... nu mai vorbiti bai frustratilor... ce afirmatii proaste faceti... voi ganditi inainte sa vorbiti... sau? ganditi cu.....
    0 0
  • adycez
    Frumusica
    Trebuie sa recunosc ca arata bine.
    Deja ma gindesc ca trebuia sa mai astept putin si sa nu-mi fi luat MCV in iunie.
    Si pentru "tare de tot" - cumva conduci un Hummer nou sau alta masina de lux sau ai dat 7-8.000 de EUR pe o tigaie adusa din Germania cu 300.000 de km reali si apoi i s-a minarit kilometrajul in Romania pina pe la 100.000?
    0 0
  • nu frate, ei conduc numai masini virtuale ... nu sunt in stare sa aiba masina lor proprie
    si ... exista masini (de fite) pentru cei cu buzunare generoase si masini normale pentru oameni normali ... ceea ce nu inteleg foarte multi ...
    0 0
  • SAN DERO = SFANTU' DERO
    Mdaaaa... am ajuns si la Paris.. adica de pe hartie in realitate. E bine pentru o marca nationala sa ajunga la asemenea performanta. ce frumos ii sde lui Dero cu capac albastru de Fuel asezonat la o masina grena cireasa-putreda.. daca optam pentru un autoturism negru, rezulta ca, prin teoria translatiei culorilor, vom avea apac galben-verzui pentru motobenzin. Nu stiu cum o sa arate pentru piata asiatica o masina de culoare roz sau mov.. ce culoare are capaku de la gaz?
    Si, apropos de modeloiu dizal... pe and in Romania si pe la ce pret?
    In rest, sa mai vedem si alte "niuz"
    0 0
  • Bogdan
    raspuns pt san dero
    Daca te uitai mai bine vedeai ca interiorul capacului e albastru... nu de alta dar sa faca prostii diferenta daca uita ce tip de motor au: benzina sau motorina. Pacat ca te-ai obosit sa scrii atatea randuri in loc sa te uiti mai bine si sa gandesti.
    Da intr-adevar masina are lipsuri... dar la acest pret e normal sa aiba lipsuri. Eu chiar nu intelg, ce trebuie sa comentati atat. Ai 10 mii euro ori iti iei Dacie noua ori un second-hand, ai mai multi ai de unde alege. Celor care au spor la comparari.
    0 0
  • plumbiX
    Nu pot sa inteleg
    Cum sa te prezinti la Paris cu o masina cheala? Nici jante, nici macar proiectoare... Nu trebuie sa prezinti modele dotate si capabile?
    In fine MCV are botul de Logan normal si spatele la fel ca fostul MCV, deci ce atata tam-tam? Era clar cum o sa arate masina de cand a aparut face lift-ul pt Loganul normal.
    0 0
  • alta masina
    renault, renault... asteptam asa de multe de la tine......
    Prima data vreau sa spun ca tin la Dacia, pentru ca e un brand romanesc si as vrea sa ajunga o masina cunoscuta si apreciata in lume.
    Un singur lucru e important aici. Faptul ca o data ajuns brand-ul pe mainile unui mare constructor mondial ma asteptam ca acela (oricare ar fi fost) sa ia frumos brand-ul (dacia), sa-l scuture de praf, sa-l "spele" putin, dupa care sa-l scoata in lume in hainute noi, frumoase, si incet incet sa-l creasca. Nu zic ca a ramas la fel, dar am tras tot timpul cu ochiul la skoda (felicia, felicia2, octavia, fabia, superb...) AU PERSONALITATE !!!!!!!!!!
    Asa m-am gandit eu ca o sa se intample cu draga Dacie. Cand colo??? I-au pus o sigla de mi-ar fi rusine sa ies cu desfacatorul de bere din casa (nu ma refer deloc la masina ci doar la sigla, brand.....).
    Au facut un "feislift" (logan) ca sa semene cu toate suratele din grup (nissan tiida, laguna si care-o mai fi...) nu cumva sa nu-si dea seama lumea de apartenenta la grupul Renault! Arata bmai bine asa mai patratos. I-ar liniuta de nicher de pe capacul portbagajului e ca o bataie de joc. 1. Nu da bine deloc. 2. Pare pusa doar de dragul de a exista niste metal pe undeva la masina....
    "Sandel", fratele mai mic, din lateral e jenant de
    vechi. Cum s-a gantit ALA care a desenat-o sa-i lase caroseria identica cu a lui clio ala vechi in varianta hatch-back????!!!!!!!!!!!?????
    Bai frantuzilor, eu inteleg ca voi vreti profit dar nu va bateti joc de "jucaria" la care tin!!!!!
    De ce naiba nu incercati sa le "croiti" masinutelor astea niste hainute care sa le dea personalitate??? De ce trebuie neaparat sa semene cu o alta din grup??? De ce SI Renault Sandero??? De ce SI Renault Logan??? De ce nu CREATI un brand solid cu "muschi" puternici(cunoscatorii de marketing stiu la ce ma refer)???
    La cum ati inceput cu Dacia, va invit frumos ori sa reganditi toata strategia, ori sa ne-o vindeti la altii mai potenti ca voi. Nu mai spalati pe jos cu masinuta noastra doar ca sa mai castigati voi niste bani.
    Pe cine oare faceti voi sondaje de opinie cu privire la asteptarile legate de masini?

    Hai pa ca ma aprind degeaba!
    0 0
  • logan
    Arata un pic mai bine, eu personal am un logan, sedan 1.4 din 2007, si are destule neajunsuri, dar pentru pretul masinii,(la timpul repectiv chiar nu avea concurenta), este destul de OK, (mai am si un opel corsa C din 2006, si sunt mai nemultumit de aceasta masina), destul de fiabila, si am vazut ca daca ai nevoie de piese gasesti si mai ieftine(cu mult) decat la reprezentanta, deocamdata nu am avut nevoie. De fapt ideea de la care m-am abatut era ca dupa parerea mea tot Logan-ul sedan are cea mai mare personalitate din gama, si un nume mondial la segmentul low-cost, numele Dacia in multe tari nu spune nimic, pe cand Logan este mult mai cunoscut, are nume propriu masina asta, rea sau buna, iar MCV cred ca merita cumparata doar pentru utilitatea sa, ca si aspect nu mi-a placut niciodata, Sandero nici atat, fata arata destul de ok, dar spatele este groaznic, am fost si la un drive-test cu un 1.6, si mi-a lasat o impresie cam neplacuta, nu stiu cum este diesel-ul la Logan, dar benzina lasa de dorit ca performante, dar cum spuneam mai sus, cat dai, atat ai.........proasta masina nu are cum sa fie, cifrele spun totul.........toate bune
    0 0
  • Marius
    Despre Dacia romaneasca
    1. ''Lucrul ieftin si pt toata lumea e lucru prost''. (asta e o zicala economica obiectiva).Sau ''iti asigur o anumita calitate la un anumit pret''. Deci in vecii vecilor amin, Dacia va ramane o masina decenta pt oameni decenti si atata tot.

    2.Multa vreme am considerat ca Loganul e o masina mizerbaila, de cacao. Insa mi-am revizuit ideile pt ca, spuneti-mi si mie unde in lumea asta va puteti lua voi o masina noua, de clasa compacta, cu spatiu de gipan in interior, cu motoare decente chiar daca de conceptie mai veche, cu garantie 3 ani sau 100 000 km.....la numai 6400euro???!!! Ati innebunit, ce dracu?
    Poate mai exista la indieni Tata, dar aia e mai panarama de masina la pret de 3 canistre de benzina si e si de clasa mini.

    3.Exista produse pt toate gusturile, pt toate buzunarele.Iei ce-ti place si cu asta basta.Nu-ti baga nimeni pe gat Dacia.

    4.In final am doua chestii de zis:

    - Renault face masini ok, ideile sunt ok, chiar si practica incepe bine....dar se ineaca precum tiganul la mal.....nu sta deloc bine la design.....si asta e din pacate marele lor minus....sandero de exemplu e beton lucrat in partea din fata, la motoare sau sasiu.....dar in partea din spate e ciufuta rau...in fine nu mai zic nimic

    -Referitor la cei care tot bazaie ca nu le place Dacia....ati uitat ciupalacii dracu ca pe timpul comunistilor mergeati sau voi sau parintii vostri cu trenuri, autobuze si alte dracii si tremurati ca plebea prin gari......nu va mai ajunge la nas nimic, nici macar Dacii.......vreti daca se poate cate un Ferrari de 6400euro.......ajungem in final la vechea zicala ''saracu (romanul) e si al dracu''.

    Nu va suparati pe mine pt limbajul dur, dar asta e adevarul.
    Toate bune!
    0 0
  • Kamikadze
    Degeaba
    Oricum tot la fel este! ce facelift?... nimic nou, tot urit arata, tot proasta in viraje! te poti rasturna usor la 60 KM/H! deci stabilitate jenanta! da, e mai buna ca vechea Dacia, dar nu la fel de stabila! la Sandero, motor foarte lenes! masini care nici macar nu sunt ieftine, si nici macar nu au garantia altor marci de acelas nivel si pret, nici la KM nici la ani de uzura, asa ca tot in urma este aceasta masina!
    0 0
  • Repetir
    Daca ati citi Biblbia, ati vedea ca bine a zis inteleptul Solomon: ”Nimic nu e nou sub soare!”

    Am Logan 1.5 dci 85CP. Sunt foarte multumit!
    Iar pentru comentatorii non-profit: Nu e cea mai superba masina pe care am avut-o, dar se compara cu oricare model francez. Se pare ca tot ce e francez, nunumai Renault sunt aproape la fel.
    0 0
  • dadada
    Masina excelenta , pret corect......Ce altceva sa mai vreau ?
    0 0
  • Marius
    dacie
    DRIC cu facelift? tareee :)) Mortilor le va placea !!!
    0 0
  • razica
    mariusica
    marius ai zis o bine de tot
    0 0
  • ffs
    Marius si razica, n-ati citit nimic din ce scrie mai sus.chit ca nu va cunosc, tot imi permit sa-mi fac copii in domeniul auto.
    Nimeni nu vrea sa bage la cap ce se zice si mai sus E O MASINA DECENTA PENTRU OAMENI DECENTI! ...si vin toti copiii care stau pe banii parintilor si n-au habar care-s salariile in romania sa faca niste comparatii tampite.Un Opel Signum e de 3x mai scump ca un logan, un megane sau o vectra de 2x.evident nu se compara, dar daca ai bani de ceva in genu cumpara-ti frate.Tu, ca roman de rand, iti iei macar logan fara imprumut la banca? la alta masina cam cat platesti ?
    0 0
  • 10nu7z
    Romanu' e DESTEPT
    Romanu' e destept nu-i place dacia si nici nu o cumpara . Strainii sunt prosti si o cumpara si cred k le si place . De ce ?
    0 0
  • dacian
    dacia
    dacia ii masina
    atat vreau sa spun...am logan stiu ce zic...am un vecin ..are 235400...doua becuri...4 placute de frana, benzina,3 stergatoare, 9 covorase, 3 capace pe roti , o zgarietura, braduti mirositori, 4 cauciucuri schimbate, apa la spalator, antigel,bujii, si un furtun la alimentare....si atat...nu bate nu scoate fum ..merge la tara merge in viena merge incolo incoace....ii dacia ...are un sfert de milion fara probleme...de ce? e versiunea 1 6 mpi..verde metalizat...2005
    putina liniste va rog in semn de respect
    0 0
  • pentru Dacian
    Respect frate :)
    0 0
  • MCV tot usile alea de dric le are
    sa-i fi pus un hayon, stergatoru sa stearga tot geamu , nu doar jumate si dezaburirea totala nu 1/2 din geam, ma uit in spate ce vad stalpu central?

    Din cauza usilor alea naspa arata ca un dulap!!
    daca is masini parcate pe langa el, nici n-ai acces; daca ii puneau hayon ce se deschide spre cer, ai access in orice directie
    0 0
  • Romnul ION
    N-ai cu cine
    Sa vezi coincidenta, acei comentatori antiLOGAN reprezinta perfect cele doua categorii de hulitori:
    -pasagerii de tramvai/autobuz/maxi care fara carnet sau bani de Logan, strimba din nas si asteapta in statie;
    -"Hakkinen"-ii nascuti in Passat/Audi/BMW (sh) pe banda a treia, carora li se termina risul la service sau in primul pom.
    Pe restul nu vad ce i-ar deranja o masina decenta, superspatioasa, consum mediu bun, cu garda inalta, ieftina si care se vinde la greu in Europa cat si in tara.
    0 0
  • Curaj Dacia
    Asa e domnilor, nu stiu ce probleme are lumea cu dacia, sincer cred ca nemtii sunt prosti ca ei cumpara si le place masina noastra, numai romanii stramba din nas, am rude in ungaria si ei cumpara logan, de si az suzuki al lor, dar ei au alta mentalitate, te duci in piata ce vezi?, se inghesuie la golf3 , passat , audi b4 si etcc, cu juma de milion de kilometri, harburi care la anu oricum ajung la piese si dezmembrari, sincer nici nu stiu de ce se agita statu, 60% din masinile astea nu vor prinde anul viitor, sau isi aduc masini la 6000-7000 de euro cu multi kilometri decat un logan nou. si e o alta categorie, care traieste duba banii lu tati si mai, habar nau cum e sa lucrezi, dar ei merg numa cu bemeweuri, audi, mertane, cum sa treci pe la discoteca cu un logan, nu ar fii bine pt cv. degeaba visam la stilul de viata a nemtilor, italienilor etc.. pana ce nu ne schimbam mentalitatea, germania dupa ruzbai nu cu mercedes a fost reconstruit ci cu kafer, t1, t2, italia cu fiat 500 si sunt multe alte exepmle, la noi asta e problema, multi nu au bani nici pt seminte dar viseaza la mercedes si critica dacia, dacia nu are cum sa ajunga deocamdata la nivelul lui de ex. skoda, ca nu de mult a fost preluat, si totusi o duc intr-o directie buna, si sunt mandru de maraca asta, si pe de alta parte vag ca suntmulti afoni, care habar nu au de ce e o masina, majoritatea nu au cunostinte de inginerie dar isi etaleaza cunostintele tampite si mai ales prostiile.
    0 0
  • ca un dulap
    mai taceti ma cu loganu vostru cu tot dulap pe roti nu va uitati la el cum arata ca un dulap ce draq ia e masina pe care sa mai si dai 7000 de euro fara nimic pe ea o masina low cost care rezista la drumuri ca o masina low cost nu mai vb prostii si nu mai faceti comparatii idioate intre cei ce cumpara la noi si ce se cumpara in germania spre deosebire de noi aia au drumuri nu gropi ca in tara asta de cacat care o aparati acolo nu se strica masina cum se strica pe drumurile noastre e normal pt ei sa fie convenabil sa dea banii astia pe o masina noua da degeaba se comenteaza ca pot sa pun pariu ca peste jumatate din cei ce au lasat comenturi aici sunt sub varsta de 18 ani care spera si ei ca in curand vor lua permisul de condicere si va gira tata apartamentul sa le ia si lor un logan ca de suntem patrioti si in plus de asta daca toata lumea il cumpara de ce sa nu l luam si noi . asta e ink gandirea comunista nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asta e gandirea de turma
    0 0
  • nimic nou... tot logan ramine
    Ai doar o viata, de ce sa conduci o masina urita cu spume si fara personalitate precum logan? E ca si cum ai minca numai parizer ai ai bea doar vin chimic la PET, ca si astea tin de foame si de sete...
    0 0
  • logan
    tot urata e nu va mai cumparati masini doar ca sunt ieftine ce e ieftin e si prost dar romanii nu se invata minte mai bine cumperi una la mana a2-a de 2-3 ani
    0 0
  • romanu tot roman si destept ra
    pt CRS si decy
    Va recomand cu cea mai mare placere sa lucrati putin intr-un service mai modern a unei marci de renume si veti constata ca majoritatea masinilor cumparate de la noi sau de afara cu sute de mii de km, dupa primele luni au probleme cu injectia, franele, pompele, si atunci nu cred ca un harb de 6000 de euro e asa de ieftin si bun, acum a cunostinta si-a luat o astra cu 80.000km reali ;;), si deja merge in trei cilindi =)) si a costat 6700 euro, mai punea ceva si avea un sandero nou, nu o astra de 6 ani stricat. si chestia ca ai o viata, dar daca nu ai salar de 1000 de euro sau firma atunci de unde nene?? de unde sa dai 10000-15000 de euro pt ceva mai bun, dar mai este si mentalitatea romanului, masina bengoasa , casa cat china, nevasta cu tate mari si in rest nu-l duce capu, ca sa-ti iei o rulota, sa vizitezi alte natii, sa ai un hobby, alta decat condus, acolo tre sa ai minte. multi ce fac? isi fac o firma amarata si isi ia imediat masina pe firma, daca ai veni in mures ti-as arata ,min 50 insi care au masini f scumpe dar stau in apartamente. dar asta e "nimic nou" romanu tot roman, parcare in mall tot gasesti chiar daca nu ai porsche, in discoteca numa proastele se uita la ce cheie de masina ai etc...
    0 0
  • dacian
    logan
    Putin respect pentru o masina care incet, incet face istorie...e proasta , e rea pentru unii..dar daca nu murea Ceausescu...si nu era revolutia..poate nu era logan..poate o dacia 1600 pe injectie sau mai stiu eu...dar radeam si ne bucuram ca reuseam sa ne luam dacia..wow ..in 1986 si-au luat ai mei dacia 1210 nou nouta...nebunieeee pana ce am luat-o dar eram mandrii ca eram a 5 - familie in bloc care avea masina ..si nu oricare..nu lada nu mosckvici nu skoda 1200 sau 1000 mb ..DACIA 1210..nou nouta..si acum o mai am si o ingrijesc..va fi o piesa de colectie candva ..e combi e alba a avut un mic defect dar nu se vede ..inca merge si are doar 210 000 km...si merge frate.Ulei, apa, baterii, parbriz, placute de frana, bucsile pe fata si in rest contact..si are radio casetofon tehnoton original :)
    eu am un logan al meu si va spuneam de vecinul cu 234 500 de km...merge si va merge dacia si fara voi cei care apreciati masiniile de dincolo, pline de voma, par de caine , lichid seminal :), transpiratie, fum de tigari si de ce nu pe undeva putin sange..ca de o reparatie facuta beton ...se jura si seful fabricii ca nu a avut nimic...serios..
    putin respect trece o dacia logan
    ma inclin marcii de la pitesti buna rea cum ii ...
    0 0
  • alexutzzz
    @ XEON
    Mai Xeon, prietene, inainte sa scoti o prostie pe gura (ma rog...sa o tastezi), intai gandeste! In caz ca nu ai observat, capacul albastru de la gura de alimentare apartine masinii albasttre, pe al carei spate scrie 1,5 DCI. Daca te vei uita cu atentie la cea rosie scrie 1,4 MPI. Cat despre Dacia, cu ale ei Logan si Sandero....nu pot sa spun decat ca imi doresc ca Supernova mea sa ma tina cat mai mult...
    0 0
  • pt ice
    pt ice
    Deci tu zici ca ei au drumuri si de aia e buna loganu la ei, dar cat crezi ca o sa-ti reziste un golf la pe drumurile noastre?, si pe de alta parte nu am nici 18 ani,nu astept nici banii lui tati ca nu are de unde sa dea si nici nu astept permisu, ci am 24 de ani, am carnet de vreo 5 ani, masina personala inca nu am ca n-am strans destui bani si da primesc ceva de la tati, 1000 de euro la anu cand termin facultatea, si apar dacia desi nu imi cumpar deoarece masina de vis va fi un bmw ursulet sau fiat punto cabrio, din motive sentimentale :P , si am condus destule masini de la pajero de 2t la matiz,mondeo, momentan familia are un clio si sunt foarte multumit de ea. cred ca tu apartii categoriei care ori are o firma si se da tare in parcare, ori are bani de la tati,si te crezi smecher, degeaba visam la mercedes cand salaru in medie e 10 mil.
    0 0
  • Noul Logan
    Oare cat de destept trebuie sa fii ca sa lansezi la Paris o masina cu capace de plastic. Cred ca asta spune totul despre calitatea Loganului, nu ma refer la motor. In rest imi mantin parerea ca este o masina de max. 6000 de euro care se vinde cu 10000 euro.
    0 0
  • Am Dacia Lofan
    Salut ! Nu va agitati,in timp o sa iasa si masini mai bune de la Dacia...eu sunt relativ multumit...asta mi-am permis.In viitor daca imi voi permite imi voi lua un TOUAREG pana atunci e buna si Dacia...consum mic,etc., dar si dezavantaje. 0Nu va mai certati intre voi fiti mai corecti un pic si veti observa ca de banii care ii dai cam aia si primesti in general...mai sunt si exceptii. Ma repet nu va mai certati intre voi...vreau sa vad pareri mai serioase.Liviu.
    0 0
  • mihai89
    noul logan
    fratilor va spun foarte sincer...noul logan..facelift este chiar dragut...si parerea mea este k isi merita pretul..eu sincer va spun..conduc un mercedes E 320 cdi din 2006...dar am condus..si un logan 1.5 dci..si mi sa parut destul de buna masina. Si pentru cei kre..spun k este praf si alte chestii....mai intai luati`va si voi o masina noua...din banii vostrii nu ai parintilor...si..dupa aia sa vorbiti.
    0 0
  • Stefan
    Dacia
    Domnul Romnul Ion,are prfecta dreptate,numai cei ce nu ajung la ea(dacia logan),zic ca ar fi acra!
    0 0
  • pentru fraieri
    uni intreaba ce cauta o masina cu capace la paris...ce credeti voi ca e la paris mai? ati vazut vre-un lamborghini pe acolo? logan e facuta special ca o masina simpla pentru a se vinde in cantitati mari...cum si telefoanele acum apar cu tot felu de mp3 , camera cu 5 mpixeli in comparatie dacia e un fel de telefon facut sa vorbesti nu sa faci poze sau mai stiu eu ce ...iar cel care comenteazxa de usile din spate la mcv a masini ...te anunt ca vorbesti fara sa sti de ce sa facut asa sau na poate tu nu prea umbli cu masini si nu sti..cele care portbagajul se ridica in sus au 2 telescoape care dupa un timp numai tin portbagajul sus si tot schimbi la telescoape si daca spui tu ca in parcare nu poti deschide usa ca e masina in spate daca se ridica in sus ai los sa scoti marfa ? ce faci te urci pe capota la ala din spate ? usile au fost o idee buna..singuru lucru care las putea spune despre logan e forma cam uratica dar sa nu uitam cat cheltuim pe o astfel de masina si cat costa sa o repari de putin fata de alte marci straine in comparatie cu megan , audi etc poti spune ca reparatia e aproape gratis
    si apropo daca tot va dati marii uni de ce nu ii faceti voi modificari? cumpara masina dute cu ea la un service specializat si modificai exteriorul cum vrei daca ai bani poti face un super exterior si tot iesi mai ieftin ca o masina straina noua
    0 0
  • tataia
    radiocasetofon tehnoton
    Dacian, radiocasetofonul acela de care vb....facut de tehnoton stiu ca a fost un singur model..Rally, am au nevoie de el...spune-mi cit vrei pe el...sau sint dispus si la alte variante de ex schimb cu radio-cd-mp3....cu montaj gratuit "din partea casei".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru