Peugeot 107 a primit un facelift

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 04.11.2008
Peugeot 107 a primit un facelift pentru a fi in ton cu fratele sau de la Citroen, modelul C1.

La doar o zi de la dezvaluirea facelift-ului pentru modelul Citroen C1, a venit randul lui Peugeot 107 sa primeasca un tratament estetic.

Linia clasica a lui 107 a fost pastrata si la facelift, principalele schimbari fiind bara frontala cu un element cromat de dimensiuni mari, bara spate redesenata si pasajele rotilor fata care au fost marite pentru a se potrivi cu forma frontala. La extremitatile barei fata sunt prezente acum doua prize de aer.

Interiorul a primit si el atentie din partea designerilor francezi, dar schimbarile sunt minore. Acestea se refera la linia consolei centrale si la mici schimbari estetice cum ar fi culoarea garniturilor de la gurile de aerisire si cea a cadranului vitezometru. 

Facelift-ul acestui model apare la trei ani de la lansarea oficiala a lui 107. Peugeot nu a anuntat deocamdata modificari la gama de motorizari insa, daca se va urma modelul Citroen, Peugeot 107 isi va pastra motorizarile si dotarile optionale, prezente si pe versiunea precedenta.

Astfel motorul pe benzina de 1.0 litri si 68 CP, precum si diesel-ul de 1.4 litri HDi, care dezvolta 54 cai putere, vor fi disponibile in continuare.

Preturile au suferit o usoara crestere, modelul 107 avand acum un pret de pornire de 9.100 euro pentru versiunea in trei usi. Verisunea in cinci usi are un pret de pornie de 9.400 euro si poate urca pana la 12.450 euro, in functie de echipamentele optionale alese.

Via | CarFanatic

 

Taguri: 107, Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru