Peugeot 107 Kiss, editie limitata in Marea Britanie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.06.2008
Peugeot si radioul Kiss au lansat in Marea Britanie o editie speciala a modelului 107, care porneste de la 9.757 de euro.

Esential

9757 de euro este pretul de pornire pentru Peugeot 107 in Marea Britanie.

Daca in Romania avem cu o editie speciala Logan Kiss Fm, in Marea Britanie exista de astazi Peugeot 107 Kiss, o versiune speciala a micului model de oras.

Constructorul francez a incheiat un parteneriat cu statia de radio Kiss din Marea Britanie care a dat nastere unei editii limitate Peugeot 107.

107 Kiss este disponibil in doua culori exterioare, rosu Laser si negru Raven si se individualizeaza prin stickere speciale. Ce altceva aduce nou aceasta editie speciala?

Asa cum era de asteptat, un sistem audio de inalta calitate la care viitorii clienti sa poata asculta radioul Kiss. Radio-CD-ul de serie a fost inlocuit cu o instalatie Clarion careia i-a fost adaugata un subwoofer cu control separat al volumului si difuzoare speciale. Conexiunea cu un iPod sau un MP3 Player nu lipseste nici ea, permitand o mai mare adaptabilitate a sistemului audio.

Peugeot si Kiss vor produce doar 1000 de unitati ale editiei speciale, fiecare exemplar avand un pret de pornire de 9.757 de euro.

via | WorldCarFans

Taguri: 107, 107 Kiss, Peugeot

Comentarii (1)

  • slab
    mai mult de 6000 de euro nu as da pe o piticanie dinasta...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru