Peugeot 3008 vine la Salonul de la Paris

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.06.2008
Peugeot va lansa un monovolum compact in gama sa in aceasta toamna. Acesta se va numi 3008 si se va bate cu Renault Scenic.

Salonul Auto de la Paris, din luna septembrie, va aduce cu sine lansarea unui nou model Peugeot, despre care presa auto vorbeste indelung de ceva vreme. Este vorba de 3008, un monovolum derivat din 308 care se va bate pe piata pe care Renault Scenic si Citroen C4 Picasso conteaza deja de ceva vreme.

"Peugeot continua declinarile modelului 308, dupa berlina, break si coupe-cabriolet. Familiala Peugeot urmeaza sa fie dezvoltata intr-o versiune monovolum in doua variante, pentru cinci sau sapte pasageri. Dezvoltate pe platforma tehnica a lui 308, cele doua modele vor purta sigla 3008", sustine postul de radio francez BFM. Reactiile oficialilor Peugeot au intarziat sa apara, singurele declaratii ale purtatorilor de cuvant ai companiei fiind legate de faptul ca Mondialul de la Paris va aduce cu sine mai multe modele noi in gama francezilor.

"Platforma 2, utilizata pentru constructia lui 308, poate fi utilizata si pentru alte modele", s-a limitat sa spuna unul dintre oficialii Peugeot.

Pe langa versiunea clasica 3008, Peugeot va lansa in maximum 12 luni si o varianta crossover 4x4 a noului sau model, aceasta urmand sa concureze cu crossoverul Renault Koleos.

via | Autoactu

Taguri: 308, 3008, Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru