Peugeot 308 CC, primele fotografii!

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 10.07.2008
Peugeot 308 CC a aparut in presa internationala cu cateva zile inainte ca producatorul francez sa publice oficial imaginile.

A treia varianta de caroserie din familia 308, versiunea CC, a iesit astazi in premiera la lumina, prefatand astfel lansarea modelului de la Salonul Auto de la Paris. Peugeot 308 CC este a treia versiune a compactului dezvoltat de constructorul francez, urmandu-le pe cele hatchback si SW (Sport Wagon).

Versiunea coupe-cabrio a lui 308 va fi disponibila in showroom-urile Peugeot din Europa incepand ultima parte a acestui an cu cinci motorizari. Astfel, gama propulsoarelor pe benzina este reprezentata de trei unitati: 1.6 litri aspirat normal care dezvolta 120 CP, 1.6 litri Turbo disponibil in doua variante de putere, de 150 CP si de 170 CP. Peugeot a pregatit si doua unitati diesel pentru propulsia lui 308 CC: 1.6 litri de 110 CP si 2.0 litri de 136 CP.

De asemenea, conform anumitor surse, este de asteptat ca Peugeot sa pregateasca si un sistem de propulsie hibrid pentru versiunea CC. Daca acest lucru se va concretiza 308 CC va deveni primul model hibrid din gama Peugeot.

Fotografiile si informatiile de presa legate de noul model Peugeot vor aparea in urmatoarele zile, Automarket urmand sa vi le prezinte imediat dupa ce acestea vor deveni oficiale.

Via | Carscoop

Taguri: 308, 308 CC, 308 SW, Peugeot

Comentarii (4)

  • Zagado
    Peugeot 308 CC
    O masina frumoasa, linii fluide, cred ca multi vor intoarce capul dupa ea.
    0 0
  • martiz
    cool
    Moaa, ce motoare super.
    0 0
  • chris_kssy
    suer
    Mi se pare cel mai resit Peugeot...arata si ii este superior, din punctul meu de vedere, chiar si 407-lui coupe.
    Astept si alte pareri
    0 0
  • Emin3m
    parere?... marfa.. :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru