Peugeot a lansat o versiune ecologica a lui 207

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 20.07.2009
Producatorul francez Peugeot a lansat o versiune ecologica a modelului 207, care emite doar 99 grame CO2 pe kilometru. Modelul a debutat in Marea Britanie si are un pret de aproape 15.000 euro.

Peugeot a creat o versiune ecologica a lui 207, disponibila in nivelele de echipare Economique si Economique Plus. Ambele nivele de echipare includ un motor HDI de 1.6 litri, care dezvolta 90 CP la 4.000 rpm si emite doar 99 de grame de CO2/ kilometru. Noul Peugeot 207 Economique are un pret de pornire de 15.042 euro in Marea Britanie, si este bazat pe versiunea entry level a lui 207.

Toate modelele 207 Economique beneficiaza de un kit aerodinamic special si de jante de otel de 15 inch. La nivelul interiorului, modelul a primit numeroase ornamente cromate, iar ceasurile de bord au primi ace negre. Scaunele din fata sunt reglabile si pe inaltime, iar volanul poate fi ajustat atat pe inaltime, cat si pe adancime. Nivelul de echipare standard include si inchidere centralizata, geamuri electrice fata, airbag-uri laterale si airbag sofer si pager, precum si servo-directie. Cel de-al doilea nivel de echipare din gama Economique ofera aer conditionat, oglinzi electrice si incalzite, dar si un computer de bord pe langa dotarile mentionate mai sus.

Via | Newspress(inreg.)

Comentarii (3)

  • SEMTEX
    masina PETologica
    mai mult masina PET-ologica, decat ecologica, ca la cat plastic are in ea suntem mai aproape de adevar asa
    0 3
  • Pret de pornire 15000 ieuro.Super ieftin iti ei de banii aia o masina in adevarutul sens al cuvantului si cu reducerile din criza iti mai ramn bani si de un parfum frantuzesc.
    0 1
  • pt ciobanul de sus
    15.000 de euro pentru o masina de clasa mica in versiune de baza, ti se pare putin?!!? esti nebun !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru