Peugeot a vândut toate cele 300 de exemplare 508 RXH Limited Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.09.2011
Peugeot nu se aştepta probabil la o asemenea cerere pentru modelul 508 RXH. Versiunea specială de debut, produsă în doar 300 de exemplare, a fost vândută în doar trei zile.

Esential

48.950 de euro a costat Peugeot 508 RXH Limited Edition.
300 de unităţi 508 RXH Limited Edition a produs Peugeot.

Ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt a marcat debutul unui model important pentru Peugeot. Este vorba despre 508 RXH, break-ul cu veleităţi off-road, intens aclamat de publicul prezent.

Pentru a marca cum se cuvine naşterea noului membru al familiei, Peugeot a anunţat introducerea unei ediţii limitate, de numai 300 de exemplare, disponibilă înainte de lansarea pe piaţă a versiunii de serie în doar 12 ţări: Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Elveţia, Olanda, Belgia, Luxemburg, Portugalia, Austria şi Polonia.

Potrivit comunicatului oficial emis de Peugeot, toate cele 300 de unităţi s-au vândut în doar trei zile, numărul de cereri înregistrate fiind cu mult peste cel estimat iniţial. Cei care au rămas pe dinafară sunt nevoiţi să aştepte până în primăvara lui 2012, când va fi lansată şi versiunea convenţională.

Peugeot 508 RXH Limited Edition le-a oferit celor 300 de norocoşi un pachet extrem de atractiv, pachet ce a urcat preţul de achiziţie la 48.950 de euro.

Pentru această sumă, clienţii au primit o tapiţerie din piele şi alcantara, scaune reglabile electric cu memorie, climă automată pe patru zone, pornire fără cheie, sistem audio de înaltă fidelitate semnat de JBL, lumini xenon, portbagaj cu deschidere electrică, jante de 18 inch din aluminiu şi un sistem de asistenţă la parcare frontală şi posterioară. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru