Peugeot ar putea prezenta versiunea de productie a lui RC-Z la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.04.2009
Peugeot ar putea sa lanseze la Salonul Auto de la Frankfurt un model bazat pe conceptul RC-Z, prezentat acum doi ani.

Producatorul francez Peugeot ar putea prezenta versiunea de productie a conceptului RC-Z la Salonul Auto de la Frankfurt. Acest concept a fost prezentat in urma cu doi ani si ar putea revitaliza vanzarile producatorului francez.

Peugeot 308 RC-Z ar putea primi aceleasi elemente estetice pe care le-a prezentat si conceptul cu acelasi nume in urma cu doi ani, respectiv acoperisul din sticla si plafonul cu finisaj mat, precum, si aripile umflate si partea frontala mai agresiva. Spre deosebire de concept, modelul de productie va avea si o oglinda retrovizoare si elemente de incalzire ale interiorului.

Versiunea de top a lui RC-Z va fi echipata cu un propulsor supraalimentat de 1.6 litri care dezvolta 218 CP. Aceasta unitate a fost prezentata si pe concept in urma cu doi ani si este conforma trend-ului de downsizing urmat atat de producatorii de automobile din intreaga lume. Propulsorul este derivat din unitatea care echipeaza modelul MINI Cooper JCW si este realizat in colaborare cu BMW.

Via | AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru