Peugeot pregateste un model low-cost

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.03.2008
Peugeot pregateste in secret un model low-cost care va costa, spun britanicii de la Auto Express, pana in 8000 de euro.

Esential

7700 de euro ar putea costa low-cost-ul pe care il dezvolta Peugeot.

Conform britanicilor de la Auto Express, Peugeot pregateste lansarea unui model low-cost care va aparea in showroom-uri in cursul acestui an. Pretul acestuia urmeaza sa se incadreze intr-un segment de pret foarte atractiv, britanicii pariind pe un pret de sub 6000 de lire sterline (undeva in jur de 7700 de euro).

Nu se stie insa care va fi segmentul din care va face parte noul model, insa acesta va fi construit pe o platforma deja existenta si va imprumuta motoare care au trecut deja prin gama Peugeot.

Totusi, informatiile oferite de Auto Express se lovesc oarecum de cele pe care presedintele Peugeot ni le-a acordat la Geneva, unde a spus ca "Peugeot nu va construi un model low-cost universal deoarece fiecare piata are caracter diferit".

In alta ordine de idei, limuzina 607 ar putea fi stearsa din gama francezilor. Unul dintre purtatorii de cuvant ai celor de la Peugeot a confirmat pentru Auto Express ca urmasul lui 607 "ar putea sa nu mai fie o berlina mare", aceasta avand mari sanse sa fie inlocuita cu un SUV.

Taguri: 607, Peugeot

Comentarii (2)

  • coteschwann
    constructorii de "masini" francezi...baba si militraliera!!!!
    cel mai bine ar fi ca francezii sa se lase de construit masini si sa se multumeasca cu ideea ca fac parfumuri super,ca deh, ca la asta nu-i intrece nimeni!
    0 0
  • masini
    da ai dreptate o spun din propia experenta pe masina 100% frantuzeasca ,frumoase la aspect ca parfumu la mirosit .Si durabile tot ca parfumu,da pentru o masina....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru