Porsche 911 GT3 RS si-a imbunatatit timpul pe Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 27.10.2009
Imbunatatirile aplicate lui Porsche 911 GT3 RS i-au adus acestuia un timp mai bun pe Nurburgring. Astfel, modelul a parcurs un tur al celebrului circuit german in 7 minute si 33 de secunde.

Dupa ce Porsche 911 Turbo facelift si-a imbunatatit timpul realizat la Nurburgring cu 10 secunde, a venit randul lui 911 GT3 RS sa prezinte un nivel de performanta superior pe circuitul german. De data aceasta, pilotii de teste au reusit sa parcurga un tur de Nurburgring in 7 minute si 33 de secunde la bordul noului 911 GT3 RS. Imbunatatirea in cazul acestui model este de sapte secunde.

Din nefericire pentru cei de la Porsche, Nissan GT-R in versiunea 2010 a inregistrat un timp de 7 minute, 26 secunde si 7 zecimi pe Nurburgring, pe cand Chevrolet Corvette ZR1 a reusit sa faca un tur al aceluiasi circuit in doar 7 minute, 22 secunde si 4 zecimi. Astfel, Porsche ramane si anul acesta in urma rivalului nipon pe circuitul Nurburgring. Porsche 911 GT3 RS este cea mai performanta versiune a lui 911 creata vreodata.

Noul 911 GT3 RS este echipat cu un propulsor boxer de 3.8 litri in forma aspirata, care ofera 444 CP. In comparatie cu modelul precedent, acesta ofera 35 CP in plus, pe cand diferenta dintre noul GT3 RS si noul GT3 este de 15 CP.

Pe langa asta, modelul german are o masa mai scazuta decat cea a generatiei precedente, iar rapoartele transmisiei sunt mai scurte pentru a oferi acceleratii mai puternice.

Via | EVO

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru