Porsche ar putea crea un succesor al lui 356 Speedster

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.03.2009
Porsche ar putea crea un roadster usor bazat pe Volkswagen Bluesport care sa reinvie spiritul modelului 356 Speedster.

Esential

40 CP dezvolta motorului lui Porsche 356 Speedster.

Porsche ar putea sa invie legendarul 356 Speedster prin intermediul unui nou roadster usor. In comparatie cu modelele produse de Porsche in zilele noastre, 356 Speedster cantarea numai 760 kilograme si dezvolta 40 CP. Succesorul modern al acestui model ar putea fi lansat in anul 2013.

Daca Porsche va crea un asemenea model, acesta va fi bazat pe platforma lui Volkswagen Bluesport. Noul model va avea nevoie de o noua nisa de clienti, care va trebui aleasa fara a taia din vanzarile Audi sau Volkswagen. Volkswagen va fi primul constructor care va lansa un model pe platforma Bluesport, urmat de Audi si de Porsche.

Noul Speedster va fi incadrat sub modelul Boxster in gama Porsche si va fi propulsat de o unitate cu patru cilindri, supraalimentata. Propulsorul va fi bazat pe o unitate existenta in cadrul grupului VAG, dar care va oferi performante sporite, pentru a putea distinge modelul Porsche de cele Audi si Volkswagen.

Via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • alinpatratanu
    urmasul.batranului.porsche.356.speedster
    probabil desingul sau o sa fie frumos dar sunteti sigur ca se va lansa in2013 ? sau e o minciuna gogonata?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru