Porsche Design a lansat un nou telefon mobil, P’9522

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 13.02.2009
Porsche Design a creat un nou telefon mobil pentru pasionatii marcii, bazat pe modelul P’9521.

Inginerii si designerii de la Porsche Design Group au creat un nou telefon mobil, intitulat P’9522. Acesta este versiune imbunatatita a modelului P’9521 si este disponibil in magazinele specializate in telefonie mobila. Forma lui P’9522 este similara cu cea a predecesorului sau, iar carcasa este construita din aluminiu. Sticla care acopera ecranul AMOLED este imuna la zgarieturi.

Telefonul este negru pe o parte, iar spatele acestuia are o nuanta aluminiului din care este fabricata carcasa. Spre deosebire de P’9521, noul telefon este dintr-o singura bucata, sub forma bloc. Afisajul touchscreen are 2.8 inch si foloseste tehnologia AMOLED ( active matrix organic light emittin diode) pentru a proiectat imagini.

Telefonul Porsche 9522 beneficiaza si de un receptor GPS si de un cititor de amprente. Camera foto are cinci megapixeli si blitz. Acest telefon functioneaza pe patru benzi GSM si poate fi folosit pentru a accesa retele WiFi.

Via | WorldCarFans

Vineri 13 februarie, ora 17:00, CHAT LIVE pe Automarket cu Mihai Panaitescu - cel mai cunoscut designer auto roman. Pentru informatii si inscrieri INTRATI AICI!

Comentarii (1)

  • Ungaro_
    Sigur preti pe masura !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru