Porsche Design lansează ceasul P'6520

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 31.07.2011
Porsche Design a lansat ceasul busolă P'6520. Acesta reprezintă o interpretare modernă a creaţiei lui Ferdinand Porsche din 1978.

Cea mai nouă creaţie din colecţia de ceasuri a celor de la Porsche Design nu este doar un simplu cronograf. Noul model P'6520 are încorporat şi o busolă şi a fost inspirat de predecesorul său fabricat în 1978 chiar de însuşi Ferdinand Alexander Porsche.

Astfel, P'6520 devine o interpretare modernă a clasicului ceas busolă şi este fabricat din titan antialergic, în primul rând pentru că acest material nu are proprietăţi magnetice, şi în aşa fel acul busolei nu poate fi influenţat. "Inima" ceasului este un mecanism automatic SW300 de provenienţă Sellita şi ca orice produs Porsche Design este fabricat din titan tratat prin procedeul de depunere fizică a vaporilor.

În partea de jos, ceasul se poate deschide pentru a face loc unei busole cu lichid, ce poate fi îndepărtată uşor. Aşa cum ne-a obişnuit şi până acum, Porsche Design a creat o carcasă rezistentă la apă până la adâncimea de 50 metri.

Via | Porsche Design

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru