Porsche Design prezinta linia de colectie "White"

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 04.04.2008
Porsche Design ne face cunostinta cu ultimele aparitii in gama sa de produse prin colectia denumita sugestiv "White".

Divizia de produse de colectie high-end Porsche Design isi prezinta ultima aparitie in gama. Nu este vorba de un singur produs, asa cum se intampla de obicei, ci de o intreaga linie care poarta denumirea "White". Numele este mai mult decat explicit si se bazeaza pe faptul ca este prima colectie Porsche Design a carei culoare predominanta este albul.

Produsele care fac parte din noua gama completeaza colectia celor care au mai avut tangenta pana acum cu produsele Porsche Design. Astfel, designerii au gandit o linie care pleaca de la un telefon mobil si continua cu o jacheta, incheindu-se cu eternii ochelari de soare Porsche Design, prezenti in absolut toate colectiile de pana acum.

"Culoarea clasica Porsche Design este negrul. pe de alta parte, albul are proprietati care scot in evidenta forma produsului. Aceste caracteristici recomanda albul ca o culoare perfecta pentru limbajul minimalist de design", declara Roland Heiler, director al Porsche Design Studio din Zell am See, Austria.

AceSta continua cu prezentarea celor mai atractive produse din noua colectie: "Telefonul mobil, care in combinatie aluminiu-negru a primit deja numeroase premii, este acum disponibil in varianta aluminiu-alb. Dispune de un senzor pe baza de amprenta digitala pentru identificarea utilizatorului si este construit dintr-un bloc solid din aluminiu. pe de alta parte, stiloul P'3140 incorporeaza tehnologia inovativa Shake: misti incheietura mainii, varful instrumentului iese iar stiloul este gata de utilizat".

Noua jacheta Porsche Design are la baza motivul clasic al liniilor marcii iar ochelarii sunt construiti dintr-o combinatie de plastic si titan. Colectia mai include "leather goods", asa cum le spune comunicatul Porsche, adica o gama de obiecte imbracate in piele la fel de interesante: o geanta de laptop, un portofel, si bricheta de colectie denumita P'3633, utilizabila in orice fel de conditii atmosferice.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru