Porsche Panamera primeste un kit de tuning de la SpeedART

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.11.2009
SpeedART a creat un kit de tuning pentru Porsche Panamera. Modelul este disponibil in mai multe versiuni de putere, Panamera fiind oferit in versiuni care dispun de 550,600 si 650 CP.

Tunerii de la SpeedART, specializati in modificarea modelelor Porsche, vor prezenta un kit de tuning pentru Panamera in cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Pachetul PS9 consta intr-un kit aerodinamic pentru Panamera si un kit de marire al performantelor. In versiunea SpeedART, Porsche Panamera dezvolta intre 550 si 650 CP, iar cuplul motor poate urca pana la valoarea de 890 Nm.

Cea mai puternica versiune a lui Porsche Panamera poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde, iar viteza maxima a acestui model depaseste valoarea de 320 km/h. Totodata, versiunea de 650 CP a acestui model este echipata cu un sistem de franare mai performant, care include discuri si etrieri mai mari. Toate versiunile SpeedART ale lui Panamera vor primi un set de jante din aliaj de 22 inch, create special pentru coupe-ul cu patru usi de la Porsche.

Kit-ul de caroserie creat de SpeedART pentru Panamera include o buza inferioara pentru bara fata, fante de aer pentru capota, o noua bara spate cu fante de trecere pentru aer, un difuzor de aer integrat in bara spate, dar si un set de praguri laterale. Atat portbagajul, cat si plafonul lui Porsche Panamera au primit cate un spoiler.

Modificarile nu se opresc aici, Porsche Panamera primind un volan SpeedART cu padele pentru schimbare ale treptelor de viteza inspirate de cele din Formula 1, ornamente din fibra de carbon si o noua tapiterie din piele pentru a completa noul panou de instrumente.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • incredibil
    arata super beton !!! foarte frumos, astept sa o vedem pe drumuri !!!
    1 0
  • Blu3 Crush
    asa mai zic si io
    asa parca imi place si mie
    originalul nu-mi place chiar deloc
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru