Porsche Panamera Turbo este masina Playboy a anului 2009

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 24.03.2010
Porsche Panamera Turbo a fost aleasa masina anului 2009 de catre publicatia pentru barbati Playboy. Revista nu ia in calcul performantele modelelor inscrise in concurs, departajarea fiind facuta de sex-appeal.

Desi controversat, noul Porsche Panamera reuseste sa mai adune inca un premiu important. De aceasta data nu este vorba despre o publicatie auto ci de celebra revista Playboy, care a oferit distinctia sa, "Masina Anului 2009", sedanului sportiv.

Este al doilea premiu pe care Porsche il primeste in ultimii patru ani, Cayman reusind sa cucereasca aceeasi distinctie in 2006. Premiul acordat de publicatia pentru barbati este valabil doar pentru versiunea Turbo a modelului german dar nu ia in calcul performantele masinii ci sex appeal-ul modelului.

Acelasi criteriu a fost folosit si in cazul celorlalte categorii luate in calcul de revista americana: masina decapotabila a anului - Ferrari California, masina diesel a anului - Audi A3, berlina sportiva a anului - Mercedes E63 AMG, coupe-ul anului - Nissan 370 Z si masina versatila a anului - BMW Seria 5 GT.

Premiul oferit de Playboy in fiecare an a mai fost cucerit in 2007 de BMW Z4 M si in 2008 de Audi R8.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru