Porsche Panamera va primi un sistem audio identic cu cel de pe Veyron

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.06.2009
Porsche a apelat la specialistii de la Burmester pentru a crea un sistem audio cu 16 difuzoare pentru noul Panamera. Burmester a dezvoltat sistemul audio cu care este echipat modelul Bugatti Veyron.

Esential

5.000 euro costa un sistem audio Burmester pentru Porsche Panamera.

Porsche Panamera va avea un sistem audio de exceptie, care va fi dezvoltat de specialistii de la Burmester. Sistemul audio al lui Panamera va avea 16 difuzoare, fiecare dintre acestea avand propriul amplificator. Cele mai mici tweetere au o putere de 25 de wati, pe cand subwoofer-ul are o putere de 300 de wati.

Bordul lui Panamera va avea un tweeter special care va fi influentat de modul in care se misca aerul prin cabina. Inginerii Burmester au preferat amplificatoarele analog pentru calitatea sunetului pe care il ofera acestea. Specialistii Burmester au lucrat cinci ani pentru a dezvolta sistemul audio al lui Porsche Panamera.

Clientii Porsche trebuie sa plateasca 5.000 de euro in plus pentru a avea un Panamera cu sistem audio Burmester. Din pacate, acest pret include versiunea de baza a sistemului audio, modelul de varf al gamei fiind ceva mai scump. Modelul Panamera este cel de-al doilea automobil pentru care Burmester a creat un sistem audio.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • Pai frate cu 5000 euro iti ei un logan si daca asta e parcat il faci!!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru