Porsche RS de serie, viitorul succesor al lui Carrera GT?

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.05.2009
Porsche ar putea lansa in viitorul apropiat un succesor pentru supercarul Carrera GT. Modelul ar urma sa fie de fapt o versiune de serie a modelului RS Spyder.

Succesul de care s-a bucurat supercarul Carrera GT i-ar putea determina pe cai de la Porsche sa pregateasca in viitorul apropiat si un succesor. Speculatiile anunta ca urmasul lui Carrera GT ar putea fi chiar o versiune de strada a modelului RS Spyder, care in prezent alearga cu succes in American Le Mans Series.

Versiunea de serie va beneficia de aceeasi caroserie din fibra de carbon si de acelasi motor V8 de 3.4 litri si 478 de cai putere. Resursele unitatii pe benzina, combinate cu o masa totala de numai 775 de kilograme ofera premizele unui adevarat supercar.

Cu toate acestea, ne putem astepta ca versiunea de serie sa creasca in greutate, drept pentru care Porsche va mari probabil si puterea motorului. Actualul RS Spyder masoara 4.6 metri lungime si doi metri latime, dimensiunile urmand sa fie pastrate si in cazul modelului de serie, care va dispune de numai doua locuri.

via | Zercustoms

Comentarii (1)

  • eu din articol inteleg ca masina va arata ca in poze unpic schimbata ca sa fie legala, pai asta nu e urmas al carrera GT, aceea avea avea motor v10 de 5,7 peste 600 de cai si arata ca o masina, nu ca o sageata cu roti, poate vor pastra sasiul ca asa a fost si carrera gt, o masina de curse care nu au reusit sa o omologheze datorita noilor reguli si au scoso pe strada,
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru