Premiera: Volkswagen Passat CC Individual

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.12.2008
Volkswagen aduce la Bologna o versiune Individual a modelului Passat CC, care se adauga astfel gamei personalizate.

Volkswagen a pregatit o adevarata ofensiva pentru Salonul Auto de la Bologna. Dupa Golf Plus, Passat EcoLine si Scirocco Studie R, constructorul german a dezvaluit si Passat CC Individual. Versiunea destinata celor care isi doresc un Passat CC personalizat vine cu accesorii noi pentru exterior si interior.

La exterior, Passat CC Individual a primit un set de jante de 18 inch din aliaj, care pot fi insa substituite cu unele mai mari, de 19 inch. Caroseria a fost vopsita intr-o culoare perlata, Moonlight Blue, si a primit o serie de logo-uri Individual.

La interior, coupe-ul cu patru usi a primit o tapiserie din piele in doua culori, acelasi material fiind folosit si pentru a imbraca volanul si manerul schimbatorului. Tapiseria contrasteaza cu insertiile din crom de la nivelul portierelor, a comenzilor de ajustare a oglinzilor si de inchidere a usilor.

Volkswagen Passat CC este al patrulea model al constructorului german care se alatura gamei Individual, unde mai regasim in prezent Eos, Passat si Touareg.

via | ZerCustoms 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru