Prima imagine a noului Audi A3

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.02.2012
O publicaţiei auto a dezvăluit astăzi prima imagine a noului A3. Generaţia nouă a modelului compact este aşteptată în premieră mondială la Salonul de la Geneva.

BMW Seria 1 are nevoie urgentă de un rival. Aşa că Audi pune la punct ultimele detalii legate de lansarea noii generaţii a modelului A3. Compactul trebuie să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Geneva, însă surpriza nemţilor ar putea fi stricată deja de o fotografie ce pretinde a înfăţişa noul A3.

Un site auto din Europa de Est a publicat imaginea care dezvăluie look-ul inspirat de fraţii mai mari, A4, A5 şi A6. Compactul este prezentat în varianta cu trei uşi şi beneficiază de grila specifică brandului din Ingolstadt, de LED-urile introduse prima dată de Q3 şi de profilul muscular. 

Noul Audi A3 nu este la prima apariţie în presă. În cadrul evenimentului Consumer Electronics, desfăşurat în luna ianuarie la Las Vegas. Aici, Audi a dezvăluit primele imagini cu interiorul viitorului rival pentru Seria 1.

via | carscoop

Comentarii (12)

  • Fata de A4, interior frumos, simplu, gen sportiv. BMW la seria 1 a mizat pe ceva mai luxos, AUDI pe ceva mai simplu.
    12 2
  • Am vazut BMW seria 1 pe strada si arata foarte bine, parca este alta masina DAR cred ca A3 are de castigat deoarece are un design mai simplu si mai clar.
    23 5
  • Opinie
    Am vazut de mai multe ori Seria 1 si arata fff bine. Sunt curios cum va arata in realitate acest A3.Din poze e de nota 8.
    12 3
  • Nu stiu voua dar... mie unul a inceput sa-mi placa minimalismul pe care il abordeaza Audi in ultimul timp in design-ul exterior cat si interior.
    10 5
  • @mario0406
    Si nu esti singur..., iata vanzarile pe luna ianuarie:
    BMW - 96,183
    Audi - 96,100

    P.S.: Nu stiu daca este veridica imaginea de mai sus, de fapt sunt aproape sigur ca nu este. Este doar un cgi bine realizat. Oricum nu era foarte greu de imaginat cum va fi daca tinem cont de faptul ca la CES am avut imaginea aceea de pe monitor, iar pozele spion o confirma. Nu sunt sigur ca farurile vor arata chiar asa, nu neaparat ca si forma generala, ci ca structura interioara. Cu siguranta nu vor fi ca cele de la A4.
    7 4
  • Copie, copie, dar ce copie...
    Daca pana acum ceva timp mi se parea ca ori esti orb, ori rau-voitor sa spui ca nu poti sa deosebesti modele Audi intre ele, acum odata cu A4/A5 facelift, A6 si acest A3 pot sa spun ca deja e foarte greu sa le deosebesti. Prea seamana intre ele. Si totusi, A6 si acest A3 arata superb, poate si pentru ca seamana foarte mult.

    Pentru mine interiorul este o dezamagire, avand in vedere ca Audi era cam etalon la capitolul asta, mai ales la detalii. Aici mi se pare ca nu prea au nimerit-o, e prea simplist, iar plasticul iese in evidenta. Sincer Seria 1 are un interior mult mai frumos desenat, mai calduros, aduce spre Seria3, pe cand cel de la A3 aduce mai mult a A1.

    Un A3 cu interior de Seria 1 si TFSI-ul de 270cp, ar fi fost o masina de vis pentru orice tanar.
    5 12
  • Aiurea!
    E o amarata de randare!
    Seria 1 ar astepta pe naiba un rival care sa-i manance vanzarile!
    4 8
  • Bmw 120d
    Daca si seria 1 e frumos inseamna ca voi va uitati decat la desene animate.
    7 3
  • andy.s
    Audi A3 cei mai buni istorie masinilor germania...!
    O iubesc sincer numai audi :)))))
    5 4
  • ANDY.S
    Audi A3 cars germany best history ...!
    only honest love Audi :)))))
    4 3
  • sa-mi dau palme
    Audi ca spre BMW diferenta mare este la recuparere din vanzari capitol.

    A se aplica cenzura brutala sau muta la meniul Pastile Umoristice.
    2 2
  • scuderia
    superb. simplu si la obiect
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru