Prima imagine cu interiorul lui BMW X1

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 28.05.2009
Germanii de la Auto-News au avut prilejul de a testa versiunea de pre-productie a lui BMW X1 xDrive23d si au prezentat astfel prima imagine cu interiorul acestui model.

Publicatia germana Auto-News a avut ocazia de a testa noul BMW X1. Germanii au prezentat si primele imagini de la interiorul noului SUV german. Interioul acestui model a fost subiectul speculatiilor pentru o vreme indelungata, deoarece se presupunea ca acesta va fi un amestec dintre interiorul lui BMW Seria 1 si sistemele multimedia ale lui BMW Seria 3.

Astfel, BMW X1 are un interior original, ce prezinta doar cateva elemente preluate de la modele precum Seria 1 si Seria 3. Cu exceptia unor elemente, toate comenzile si butoanele prezente in gama BMW sunt prezente in locatiile cu care proprietarii BMW sunt deja obisnuiti. Fantele de aerisire amplasate pe consola centrala au o forma mai ascutita, iar ecranul sistemului de navigatie a fost integrat in bord.

Via | BMW Blog | Auto-News

Taguri: BMW, Foto, Seria 1, Seria 3, X1

Comentarii (1)

  • LauCalin
    Gurile alea de ventilatie seamana f mult cu cele de la Mercedes CLS.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru