Prima imagine prelucrata digital a succesorului lui Mazda RX-7

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 06.03.2009
Va prezentam prima imagine prelucrata digital a succesorului lui Mazda RX-7.

Mazda lucreaza la un succesor al modelului RX-7, care va beneficia de o versiune imbunatatita a motorului Wankel existent pe modelul RX-8. Noul propulsor Wankel va fi disponibil si pe Mazda RX-9, succesorul lui RX-8. Mazda ar putea orienta modelul RX-9 catre segmentul GT, pe cand RX-7 isi va pastra mostenirea de roadster.

Designul organic al ultimelor concepte prezentate de Mazda este continuat de designer-ul Andrei Avarvarii si pe acest model. Cu toate ca anumite elemente ale modelului din imagine nu vor ajunge niciodata in productie, acestea prezinta viziunea Mazda pentru viitor si ajuta la incadrarea unor elemente ce vor fi folosite pe viitor de noile sportive de la Mazda. Modelul din imagine preia linii de la conceptele Taiki si Furai, fara a compromite functionalitatea viitorului RX-7. Mazda va prezenta conceptul acestui model la Salonul Auto de la Tokyo din acest an.

Comentarii (1)

  • scrici
    mazda
    frumoasa masina dar cred ca o sa se avante la pret si nu o sa mearga bn
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru