Prima prelucrare digitala a viitorului Ferrari 458 Italia Spyder

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.07.2009
Dezvaluirea noului Ferrari 458 Italia a nascut imediat o serie de speculatii, majoritatea legate de un posibil derivat decapotabil. Prima prelucrare digitala a unui 458 Italia Spyder si-a facut deja aparitia in mass-media.

La numai o zi de la publicarea primelor imagini si informatii ale noului Ferrari 458 Italia, pe internet a debutat prima prelucrare digitala a modelului in varianta Spyder. "Opera" este a unui tanar designer, care a incercat sa anticipeze liniile variantei decapotabile fara sa altereze look-ul gandit de Pininfarina.

Asa cum probabil va asteptati, motorul central al variantei cabrio va fi acelasi cu cel al coupe-ului, adica unitatea V8 care livreaza 570 de cai putere la 9000 de rotatii si un cuplu motor de 540 Nm la 6000 rpm. Se asteapta ca performantele sa ramana aceleasi chiar daca masa totala va mai creste cu cateva kilograme.

Momentan nu exista detalii despre data de lansare a variantei cabrio, primele informatii in acest sens urmand sa apara abia dupa ce proiectul va primi unda verde din partea consiliului de conducere Ferrari.

via | Jonsibal

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru