Primele fotografii cu Opel Insignia, urmasul lui Vectra

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.04.2008
Opel a scapat printre degete primele fotografii cu noul Insignia din lotul oficial care va fi prezentat in scurt timp.

Esential

300 de cai putere va avea versiunea OPC a lui Opel Insignia.

Dupa ce Opel a amagit intreaga Europa cu imaginile camuflate "oficiale" ale lui Insignia, pe care le-a prezentat ca momeala pentru toate publicatiile auto si non-auto din lume, cativa "oameni de bine" din cadrul echipei de promovare Opel i-au lovit pe acestia acolo unde ii doare mai tare: la galeria foto oficiala. Astfel, cu cateva luni inainte de prezentarea de presa, noul Opel Insignia a aparut, in carne si oase (sau, mai bine zis, in tabla si otel) in paginile portalului Autoweek.nl . Le multumim olandezilor pe aceasta cale si trecem la prezentarea celui care va deveni, din vara acestui an, continuatorul legendei Opel Vectra.

Opel se va lansa cu noul Insgnia pe o piata dominata de nume mari. Daca e sa ne referim doar la marcile "pamantene", vorbim de Renault (cu noul Laguna), de Ford (cu noul Mondeo), de Citroen (cu nou C5) sau de Peugeot (cu vechiul 407). Ei bine, Opel trebuia sa faca pasul spre o noua generatie iar acest pas inseamna automat prezentarea modelului care va aduce un aer nou in gama superioara a marcii germane aflate sub pavilion american.

Primele fotografii "scapate" sau "furate" (depinde din ce unghi privesti problema) ne fac cunostinta cu o masina eleganta, mai degraba sprtiva decat sobra ca alcatuire estetica, cu linii noi si cu un interior care atrage. Ramanem la acest nivel in discutia despre stil, care devine oricum o chestiune de gust pana la urma, si trecem la motorizari.

Ei bine, noul Opel Insignia va dispune de trei motoare turbo pe benzina (1.6, 2.0 si 2.8 litri - ultimul de 250 de cai) si de alte trei unitati diesel de origine Fiat (de 120, 150 si 180 de cai). In plus, pentru fanii versiunilor mai sportive, Opel pregateste o versiune OPC care va dispune de un V6 de 2.9 litri biturbo cu 300 de cai la bord si cu tractiune integrala.

Cam atat deocamdata. Automarket va reveni cu mai multe informatii si fotografii imediat dupa ce acestea vor fi disponibile.

via | Autoweek.nl  

Taguri: Insignia, Opel

Comentarii (13)

  • TARE..
    ARATA BINE MASINA..BORD NOU... TARE!
    0 0
  • Marius
    Noul Insignia
    E ok masinutza. Designul exterior este original. Designul interior e un amestec de stil german si japonez, mai ales consola centrala. La motoarele diesel nimic nou sub soare, tot tehnica italiana in amalaj GM. Sa-i uram succes la debutul vanzarilor.
    0 0
  • Foarte Frumos
    arata frumos noul Opel Insignia care va inlocui Vectra
    0 0
  • star trek
    Masina este destinata segmentului de lux, se cunoaste ca designe'ul nu este tipic german. Bordul aduce mai mult cu o consola de "Star Trek", in care trebuie sa tragi pe dreapta ca sa schimbi temperatura ambianta. Insertile de lem si aluminiu inclina mai mult spre limuzinele de lux, volanul pare a fi aerisit, dar se vede o aglomerare de "butonase" tipic japoneza.
    0 0
  • df
    eu mi-as lipi pe toate butonasele alea niste abtibilduri cu scrisul mai mare ca sa inteleg si eu rolul fiecaruia, mentionez ca nu am probleme cu vederea.Spatele e mult mai nereusit decat fatza.Si ma mai asteptam sa vad in poze un bord cu navigatie. Au stricat linia bordului desi e posibil ca noul model sa atraga mai mult publicul.
    0 0
  • Alta treaba...
    Si alta faina se macina acum la moara...
    0 0
  • marius
    vectra
    Ce sa zic, masina arata super, consola principala etas ridicata (gen Audi), climatizarea este usor schimbata iar liniile exterioare pot spune ca sunt destul de dinamice; este o alt amasina spre deosebire de vectra c care are un look uzat. sunt dealer opel si abia astept sa o avem in show-room si sa o comercializat. Oricum este o amenintare puternic apt. passat.
    0 0
  • e mok ? ;;) =))
    0 0
  • gica petrescu
    automata
    Cum se face ca toate masinile noi care apar in poze au transmisie automata. Sa fie asta viitorul???
    0 0
  • george
    zici ca e o toyota
    0 0
  • vectra
    ce coincidenta !pare a fi o corolla ! Desigur,pe alocuri.Exteriorul izbeste a toyota iar interiorul a audi ...Hm ..ciudat dar ..cat costa baieti ? Cat un x 5?
    0 0
  • prudentul
    mi se pare mie sau...
    ...linia laterală a geamurilor e aproape identică cu cea de la Passat? Spatele e o combinaţie de BMW 7 cu stopuri de Mercedes. Noua faţă şi grila este foarte reuşită, părerea mea. Singurul lucru mai puţin plăcut pentru mine este volanul, care m-ar obliga să-mi ţin mainile altcumva decat m-am obişnuit. La fel, cei care obişnuiesc să-şi sprijine palmele de braţele laterale ale volanului riscă să apese din greşeală unul din butoanele amplasate acolo. Nici nu vreau să mă gandesc ce se poate întampla dacă apasă pe "seat eject"...:)
    0 0
  • carcotasul
    motoare de fiat? in continuare?
    sper ca e toata lumea de acord ca Fiat are motoare bune .Gata cu mitul masinilor germane.VIVA ITALIA!VIVA MACAROANA!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru