Primele fotografii spion cu interiorul lui Panamera

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 14.08.2008
Fotografii au reusit surprinda pentru prima data plansa de bord a viitorului Porsche Panamera.

Esential

30.000 unitati Porsche Panamera vor fi constuite anual.

Dupa luni intregi de fotografii-spion exclusiv exterioare , fotografii au reusit sa surprinda in premiera interiorul lui Porsche Panamera.

Noul set de imagini ne ofera ocazia de a observa in premiera elementele principale din habitaclul lui Porsche Panamera, precum volanul imprumutat de la ultima varianta revizuita a lui 911 si levierul cutiei de viteze prin care se identifica noua transmisie automata cu ambreiaj dublu PDK. De asemenea, se remarca plansa de bord a consolei centrale care pare a fi in varianta finala. Noua consola incorporeaza ecranul sistemului de navigatie, precum si o serie de butoane prin care vor putea fi controlate sistemele high-tech.

Porsche a anuntat ca va construi noul model la uzina din Leipzig, alaturi de SUV-ul Cayenne, de la care va imprumuta si motorizarea V8 de 4.8 litri in ambele versiuni de admisie: turbo si aspirata natural. De asemenea, constructorul german va introduce in premiera, odata cu noul model, un sistem de propulsie hibrid, precum si un motor V6 diesel.

Productia lui Porsche Panamera este estimata de oficialii germanilor la 30.000 de unitati anual, primele exemplare urmand sa fie disponibile in a doua jumatate a anului viitor, imediat dupa lansarea oficiala de la Frankfurt 2009.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru