Primele imagini ale conceptului urban Peugeot BB1

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 15.09.2009
Peugeot va prezenta in cateva ore, oficial, un concept urban botezat BB1, rezultat din simbioza unei motociclete cu o masina.

Desi Peugeot a anuntat ieri ca va dezvalui la Frankfurt un concept rezultat din simbioza unei masini cu a unei motociclete, astazi in jurul orei 16:00 (socotind dupa contorul instalat pe un site dedicat), constructorul francez a fost tradat de o publicatie care a rupt embargoul.

Imaginile anuntatului BB1 au aparut pe internet, la rezolutie maxima, insa comunicatul de presa se lasa in continuare asteptat. Chiar daca nu exista informatii oficiale despre microcar-ul Peugeot, putem deduce din imaginile dezvaluite astazi ca Peugeot tinteste segmentul modelelor urbane, dominat in prezent de Smart.

Cu toate acestea, modelul Peugeot promite patru locuri si o abordare neconventionala a sistemului de directie, volanul fiind inlocuit cu un ghidon. Tot la capitolul elemente noi putem nota luminile LED si acoperisul cu panouri solare, folosite probabil la alimentarea unui set de baterii sau a sistemului de ventilatie.

Numele BB1 ne duce cu gandul la modelul de motocicleta lansat de Peugeot in 1960, destul de popular pe piata de la acea vreme.

via | WCF

Comentarii (9)

  • interzis sub 18 ani
    Ceva mai urat nu am vazut in viata mea.Zici ca e bolnav de hernie parca se chinuie saracu
    5 3
  • nic asa asa si nici asa
    sunt unele linii de design interesante pe acolo. Per total masina e ciudata dar macar iese din turma masinilor de oras ce au acelasi aspect de cutiuta pe roti. Asta sa nu mai aiba ce comenta carcotashii cum ca toate sunt o apa s'un pamant. Bineinteles ca acum vor apare injuraturile cum ca e urata in draci.
    2 0
  • VIVE LA FRANCE!!!
    uitati-va la fetele astora, parca-s crizati de-a binelea. Numai niste ratati puteau sa scoata o asemenea cacanarie artistica.

    Acest concept este o rusine la adresa Peugeot, o porcarie ordinara care poate sa placa doar celor care trag pe nas.

    Daca asate directia de design spre care tind unii in clasa A, mai bine merg pe jos decat sa imi ascoiez imaginea de cetatean simplu cu acest BOSTAN CU CABINA.
    3 3
  • wtf?
    Fiat Multipla ii Miss World pe langa asta...
    3 1
  • Marian
    Ce fata de masina busita are chestiunea asta. Tare ciudat mai arata.
    0 0
  • somnul ratiunii...
    ... naste concepte interesante de desig.

    Prima mea reactie, a fost de compatimire... mi-am zis ca masina asta s-a "nascut" cu o malformatie..
    1 0
  • Silverblade
    Oribila
    Groaznic! Nici n-am cuvinte... E cea mai urata masina pe care am vazut-o vreodata!
    0 1
  • NeoGalaxy
    Interesant concept... ca idee tehnica adica pentru ca... Doamne cat de urata este...
    0 1
  • zici ca ia dat cineva un shut in fund
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru