Primele imagini ale lui Ford Focus SportWagon

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.03.2010
Primele imagini ale lui Ford Focus SW au fost prezentate inainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este asteptat sa debuteze in decursul anului 2011.

Primele imagini oficiale ale lui Ford Focus SW au aparut pe internet inainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva, programat pentru maine. Modelul face parte din ofensiva globala a celor de la Ford si va fi distribuit pe aceleasi piete pe care va "intra" si noul Focus. La fel ca in cazul rivalilor sai precum Volkswagen Golf Variant, Kia Cee'd SW, Renault Megane SportTourer si altii, Ford a aplicat design-ul lui Focus in mare parte si pe versiunea break a acestuia.

Ford Focus SportWagon primeste gama de motorizari si interiorul modelului pe care este bazat, oferind in plus un nivel ridicat de spatiu in portbagaj si un plus de spirit practic. Noul Focus SW debuteaza alaturi de fratele sau hatchback si de noile S-Max, C-Max, Grand C-Max si Galaxy. In standul Ford de la Salonul Auto de la Geneva vor fi prezente si modelele Kuga si Mondeo, care primesc cate un motor nou si o transmisie cu dubluambreiaj Powershift.

Cei de la Ford au dezvaluit faptul ca vor dezvolta si o versiune de performanta a noului Focus, care va beneficia de un motor EcoBoost.

Pentru moment, detaliile acestui model sunt putine, iar titulatura pe care o va purta acesta este neclara. In urma cu ceva vreme, cei de la Ford au declarat ca nu vor mai crea niciun model RS, ceea ce inseamna ca viitoarea versiune de performanta a lui Focus va purta denumirea ST sau va avea un alt nume. In urma cu cateva saptamani, cei de la Ford au unit divizia europeana de performanta RallySport cu divizia americana de performanta SVT. La fel ca noul Focus, versiunea sportiva a acestei compacte va fi un model global, deci va fi disponibila in aceeasi forma pe toate pietele pe care opereaza cei de la Ford.

 

Via | Autoblog.it

Comentarii (5)

  • George
    Focus Combi
    Parca incepe sa imi placa si designul.... Am inceput sa ma obisnuiesc cu noul stil???
    8 5
  • Petrica
    Focus
    Ai dreptate George parca nu mai este asa urat cum era in primele poze, eu sunt fan ford focus si nu prea imi placea noul focus asta facelift mi se pare cel mai reusit la design.
    5 3
  • Petrica
    focus 2 facelift
    sCuze am vrut sa zic focus II facelifft.
    4 3
  • numar13
    noul focus
    sunt un posesor de logan dar pe viitor ma gandeam sa cumpar acest model , dar parca sunt putin dezamagit de design. comparativ cu cele 2 generatii anterioare focus acesta parca nu e asa de reusit. geberatia actula cu ultimul face lift parca e mai atragatoare . parerea mea...
    2 0
  • Culoarea de launch
    Daca acesta este culoarea de launch pentru SW ...este oribila!!! Spatele nu pare foarte evoluat seamana cu actualul Mondeo si preia niste linii de la Kuga...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru