Primele imagini cu interiorul noului BMW Seria 3

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.10.2011
La sfârşitul săptămânii BMW va lansa noua generaţie a modelului Seria 3. Primele imagini cu interiorul sedanului german au apărut însă pe internet.

BMW a anunţat astăzi că noul BMW Seria 3 va fi dezvăluit oficial spre sfârşitul acestei săptămâni, mai exact în data de 14 octombrie. Debutul va fi consemnat în cadrul complexului BMW Welt din Munchen, un loc plin de însemnătate pentru bavarezi.

De sub cearşaful nemţilor îşi va face apariţia sedanul botezat cu nume de cod F30, varianta break urmând să debuteze ceva mai târziu. În ceea ce priveşte lansarea publică a modelului de clasă medie, ne putem aştepta ca BMW să aleagă unul dintre cele două saloane americane, programate în următoarele luni: Los Angeles şi Detroit. Europenii vor fi nevoiţi să aştepte până în primăvara lui 2012, când Seria 3 va fi expus la Geneva.

Deşi constructorul din Munchen a ţinut cu sfinţenie secretul asupra noului F30, o imagine spion, apărută astăzi pe internet, a reuşit să strice surpriza germanilor. Fotografia surprinde designul interior al noii generaţii Seria 3.

Habitaclul va fi dominat de un aer al schimbării în bine, planşa de bord urmând să găzduiască finisaje din lemn, aluminiu şi piele.

Nu va lipsi nici ecranul de 10 inch, perfect plat, al sistemului multimedia, întâlnit deja pe Seria 6.

Sub capotă ne putem aştepta la cinci versiuni pe benzină şi la trei dieseluri. Printre noutăţi se va număra şi versiunea TwinPower Turbo de 2.0 litri şi 245 de cai putere, introdusă deja pe X1. În următorii ani, gama germanilor va fi completată şi de o versiune ActiveHybrid 3, echipată cu unitatea de 3.0 litri supra-alimentată şi motorul electric înglobat în cutia de viteze cu opt trepte.

via | inautonews

Comentarii (4)

  • Toate...
    Toate-s noi si vechi sunt toate...
    31 4
  • Acelasi interior anost....
    8 11
  • BMWist
    Subiectiv?
    Fiind fan BMW poate sunt subiectiv, dar la ultimele generatii mi se par mult mai reusite interioarele decat inainte (generatia cu E90, E60 etc)
    0 1
  • @BMWist
    La E60 in nici un caz nu este mai reusit decat la E39, la E90 asa si asa..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru