Primele imagini cu noul kit Lorinser pentru E-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.04.2009
Primele imagini ale noului kit Lorinser pentru Mercedes E-Klasse au fost scapate pe internet.

Dupa ce Lorinser a prezentat doua schite cu noul sau kit pentru Mercedes E-Klasse, primele imagini ale acestui model au fost "scapate" din greseala pe internet. Bineinteles, modelul din imagini seamana izbitor cu cel din primele schite prezentate oficial.

Modelul prezinta o schita similara cu cele purtate de modelele C-Klasse Sport, care transforma partea frontala a lui E-Klasse. Pe langa asta, noua bara fata a acestui model este mai agresiva si este echipata cu doua fante de aer de dimensiuni mari.

Pragurile laterale ale acestui model amplifica efectul vizual creat de aripile evazate ale lui E-Klasse. Modelul a primit si o un set de jante din aliaj usor care umplu pana la refuz spatiul din interiorul aripilor. Posteriorul lui E-Klasse a primit o noua bara de protectie care include un difuzor de aer cu patru tevi de evacuare, pentru a adauga o nota de agresivitate acestui model.

Versiunea de top a gamei Lorinser, E500, va primi un set de axe cu came sport, un sistem de evacuare imbunatatit si o unitate ECU reprogramata. Puterea acestui motor urca astfel la 435 CP, iar cuplul motor oferit atinge pragul de 570 Nm.

Lorinser declara ca viteza maxima a acestui model este de 280 km/h. Ulterior, tunerul german va oferi pachete de tuning si pentru modelele E-Klasse echipate cu propulsoare diesel.

Via | Mecedes-fans.de

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru