Primele imagini cu pachetul M pentru BMW Seria 7

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 25.06.2009
Speculatiile privind introducerea unui pachet M in gama Seria 7 F01 au fost confirmate prin intermediul unor fotografii cu acest model. Pachetul M va putea fi comandat si in Romania incepand cu luna septembrie.

BMW va oferi un pachet M pentru gama Seria 7 incepand cu sfarsitul acestui an. Astfel, speculatiile privind lansarea unui kit M pentru Seria 7 s-au dovedit adevarate doar din punct de vedere estetic, modelul nefiind modificat din punct de vedere mecanic. Propulsorul V8 bi-turbo de 555 CP al lui X5 M si X6 M nu a ajuns pe BMW Seria 7 F01, dar modelul a fost "consolat" cu ajutorul unui kit estetic.

Pachetul M pentru BMW Seria 7 include bare de protectie noi, care au un design mai agresiv, ornamente schimbate si un set de jante cu design M. Rama geamurilor si ornamentele de langa aceasta au fost vopsite in negru, realizand asa-numitul "shadowline". Bara de protectie din fata a primit doua elemente cromate, amplasate deasupra fantelor de aer, pe cand bara din spate a primit un set de elemente similare, care au fost amplasate deasupra evacuarilor dreptunghiulare.

Interiorul lui BMW Seria 7 a primit o serie de ornamente din aluminiu, amplasate pe bord si pe fetele de usi, precum si o tapiterie din piele cu un model nou de cusaturi. Volanul sport M-Technic domina bordul, iar noile scaune sport confera un aer mai agresiv interiorului lui Seria 7 F01.

Pachetul M pentru BMW Seria 7 va fi disponibil si in Romania incepand cu luna septembrie a acestui an.

Via | BMWBlog

Taguri: 750i, BMW, Pachet M, Seria 7

Comentarii (4)

  • scuze
    stiu ca n-are nici o treaba cu stirea dar faceti ceva cu publicitatea asta la draku de cartela cosmote ...ma enerveaza de cateva zile
    4 1
  • publicitatea enerveaza :)
    Se pare ca publicitatea "agresiva" enerveaza, e de fapt un motiv de nervi. nicidecum de promovare a unui produs :)
    Ba din contra te face sa urasti produsul, adica ei se asigura ca nu il cumperi. :))))))))
    6 1
  • fan site
    asa am zis si io
    e inervanta la culme prostia aia, am mai zis si io de 2 zile treaba asta. lasati-o acolo sus, ca o vedem, nu tre sa iti sara in ochi cand ti-e lumea mai draga. cosmote si reclama :))
    4 1
  • informatu
    reclame
    dar voi de adblock n-ati auzit?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru