Primele imagini cu Toyota Auris facelift

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 19.10.2009
Facelift-ul lui Toyota Auris a debutat pe piata din Japonia. Modelul va fi introdus si in Europa in decursul anului viitor, iar debutul este asteptat pentru Salonul Auto de la Geneva.

Toyota a lansat facelift-ul lui Auris pe piata din Japonia. Modelul nipon va fi introdus in versiunea facelift si pe piata din Europa in decursul anului viitor. Modificarile operate sunt minore si sunt aplicate la nivelul barelor de protectie si al interiorului.

Auris facelift a primit un set de bare de protectie noi, cu un design mai agresiv, alaturi de un set de blocuri optice redesenate. Stopurile acestui model au fost si ele modificate, iar bara de protectie spate a primit doua lampi de ceata amplasate la extremitatile acesteia. Mai mult decat atat, bara spate a lui Auris include si un mini-difuzor de aer, vopsit in culoarea caroseriei.

Debutul european al lui Toyota Auris facelift este asteptat pentru Salonul Auto de la Geneva. Inginerii Toyota ar putea lansa versiunea hibrida a acestui model in decursul anului viitor, odata cu facelift-ul aplicat acestei compacte.

Via | Autosblog

Comentarii (5)

  • Marius_New
    Jalnica
    Jalnica. Pe cat e de buna la capitolul fiabilitate, pe atat e de "prost gust" la capitolul design.
    Felicitari domnilor japonezi...am avansat in sfarsit pana la genunchiul broastei !!! Keep going.
    6 5
  • Aditza
    ??
    Sa de naiba daca la modelul asta vad cel mai mic facelift. Astia o iau la vale incet si sigur.
    5 2
  • auris
    la exterior mi se pare o masina facuta numai din plastic. din alea cu care ma jucam cand eram mic. interiorul, nu comment. frumos. dar pana la urma stiti vorba: ce cand conduc merg in masina sau pe langa ea?
    sper sa fie la fel de fiabila cum se aude ca sunt si cele de acum si poate mai reduc si ei preturile
    3 1
  • hmmm
    O noua sigla? seamana cu H de la Hyundai
    0 2
  • facelift-ul
    facelift-ul (cel putin la exterior) mai nou mie mi se pare un pas inapoi, valabil pt Auris, Grande Punto, Astra, Colt
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru