Primele imagini cu volanul şi bordul lui Audi RS3

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 25.10.2010
Volanul şi ceasurile de bord ale viitorului Audi RS3 au fost deja deconspirate pe internet. Modelul este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Geneva din 2011.

Cei de la Motorspain.com au publicat imagini cu ceea ce pare a fi cea mai puternică încarnare a lui A3, intitulată RS3. Modelul nu a fost surprins în fotografii spion, ci a fost trădat de un volan şi de un set de ceasuri de bord. Atât volanul, cât şi ceasurile de bord erau marcare cu sigla RS3 şi prezintă noile elemente de design ale celor de la Audi

Sunt şanse mari ca viitorul RS3 să debuteze la Salonul Auto de la Geneva din 2011. Modelul este cea mai puternică evoluţie a lui Audi A3 şi este echipat cu un motor TFSI de 2.5 litri care îl animează şi pe Audi TT-RS. Potrivit unor surse, puterea atinge nivelul de 350 CP. Sunt şanse mari ca modelul să fie oferit în configuraţie hatchback cu cinci uşi, nu hatchback cu trei uşi cum am fost obişnuiţi până acum.

Având în vedere capacităţile rivalului de la BMW, ne aşteptăm ca Audi RS3 să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puţin de cinci secunde. Modelul ar trebui să fie echipat cu un diferenţial faţă cu alunecare limitată şi va furniza un cuplu motor situat în jurul valorii de 450 Nm.

Viteza maximă ar putea fi limitată la 250 km/h, dar eliminarea acestei restricţii ar duce la o viteză maximă apropiată de 300 km/h.

Via | Motorspain 

Comentarii (8)

  • Este primul RS3. Nu exista o generatie anterioara, asa ca atentie la bullshitul bagat ca umplutura.
    1 2
  • quattro?
    trebuie sa iba si tractiune integrala, fie ea si haldex - poate modificata.
    5 2
  • Facatura
    Mie imi par a fi o facatura. Aduc mai degraba cu ceasurile din generatiile actuale sau vechi si nu le vad incadranduse in noua tendinta Audi, mai ales ca vorbim de viitorul Audi A3, despre care nu au aparut nici un fel de informatie (nici macar poze spion) si este stiut faptul ca versiunile RS apar mult mai tarziu dupa variantele normale si "S".
    5 2
  • @ Automarket
    Audi A3 TDI a parcurs fara probleme traseul de 1,600 km din California cu motorina sintetica RenDiesel .
    http://www.greencar.com/articles/green-car-year-tours-eureka-drive-reaches-san-diego.php
    2 3
  • ar fii si timpul pentru un RS3
    2 1
  • fciobi
    :(((
    ceasurile ca la golf 4, volanul ffff urat.
    2 1
  • Zgabearta
    audi TT
    Scuze dar impresia mea este ca aceste date au fost "scapate" de un TT-ist care si-a dorit volan de S3.. bordul este de TT iar volanul este de S3..

    Toate bune,
    Gabi
    1 0
  • aurica aprozar
    CCC
    tot mai misto mazda 3
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru