Primele informatii despre noul BMW Seria 3

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 06.08.2009
BMW va aplica o strategie noua asupra viitorului Seria 3, pe care il va face mai usor si mai eficient. Modelul va avea trasaturi mai agresive si va fi un produs orientat cu totul inspre segmentul premium.

BMW doreste sa reinventeze modelul Seria 3, intentia principala fiind de a face un produs premium care va avea emisii scazute de carbon. Modelul va primi o silueta mai sportiva, dar va pastra proportii similare cu cele ale lui E90. Inginerii si designerii BMW doresc sa creeze un model care va fi important si atunci cand va iesi din productie, peste aproape 12 ani Cel mai probabil, modelul va debuta la Salonul Auto de la Paris, in anul 2011.

Munca designerilor si a inginerilor bavarezi are scopul de a crea cel mai aerodinamic model din clasa sa, viitorul BMW Seria 3 urmand sa aiba un coeficient aerodinamic de numai 0.24. Acest lucru, alaturi de folosirea materialelor extrem de usoare si rezistente, va permite introducerea motoarelor cu trei cilindri pe limuzinele din segmentul premium. BMW a pregatit deja o schimbare majora in gama Seria 3 pentru anul 2016, cand va aplica o serie de elemente tehnologice revolutionare. Aceasta schimbare majora implica modificarea modului de functionare al sistemului de climatizare si al intregului habitaclu, precum si al numeroaselor subansamble care au fost doar imbunatite de-a lungul timpului.

Via | Autocar

Comentarii (6)

  • Stelian_Opincariu
    Ca de obicei Bmw nu ne dezamageste in ceea ce priveste designul................o marca premium forever..............
    13 9
  • a cam dezamagit in ultimul timp... dar sa speram ca o sa-si revina
    5 7
  • Etienne
    Frumos
    Daca va arata asa, sa traiasca! In sfarsit vom avea prilejul sa vedem un BMW de serie mare cu aspect la inaltimea tehnicii. 'om trai si 'om vedea...
    8 0
  • Bmw rules
    Abia astept, sper sa nu mai aiba toti manelistii bani de BMW
    10 1
  • Wow
    Ba anunta prototipul ala, ba i-Setta, ba o noua cutie de viteze, ba un nou seria 3 ... WOW ! Baietii n-au somn :)
    6 0
  • BMW
    imi vand seria 3 al meu , un e46 din 2002 cu 10 000 de euro , daca doriti sa il vedeti va dau link. :D
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru