Primul automobil al lui John Lennon, scos la licitaţie

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 15.01.2011
Casa de licitaţii britanică Bonhams scoate la vânzare primul automobil al muzicianului John Lennon. Este vorba despre un Ferrari 330 GT produs în 1965.

Primul automobil pe care l-a achiziționat John Lennon, fostul solist al trupei Beatles, va fi scos la licitaţie de casa britanică Bonhams. Este vorba despre un exemplar al modelului Ferrari 330 GT din 1965. Licitaţia va avea loc la Grand Palais din Paris pe 5 februarie, iar preţul de pornire al licitaţiei estimat de oficialii britanici este cuprins între 120.000 şi 170.000 de euro.

Povestea care stă în spatele achiziţionării acestei maşini este una specială pentru cântăreţul britanic. În luna februarie a anului 1965, solistul a obţinut permisul de conducere, iar o serie de comercianţi auto i-au împânzit curtea casei cu un număr mare de maşini. În cele din urmă, John Lennon a decis să achiziţioneze Ferrari-ul 330 GT pentru suma de 2.000 de lire.

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • cred ca ar fi trebuit sa i-o dea gratis! le-a facut o imensa publcitate!
    daca alonso, schumacher, vettel etc. ar conduce in viata privata o Dacia, probabil vanzarile s-ar dubla...
    3 2
  • sa stii ca pilotii de F1 nu-s asa de populari ca J.L. :) . . . poate MS, dar ceilalti sunt o necunoscuta totala pentru majoritatea planetei ;)

    foarte frumos pastrata masina
    2 3
  • dizel rulz
    nasoala ca nu e dizel
    4 2
  • Da da! pacat ca nu e pe gpl sa fii invidia taximetristilor.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru