Primul pachet de tuning pentru Opel Insignia

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.10.2008
Irmscher, tunerul de casa al celor de la Opel, a lansat primul pachet de accesorii pentru noul model Insignia.

Opel Insignia, inlocuitorul actualului Vectra, a suscitat un interes deosebit in momentul lansarii sale din aceasta vara. Noua filosofie de design abordata de Opel si-a atras tot mai multi adepti iar casele de tuning incep sa speculeze aceasta tendinta.

Primul pas in acest sens a fost facut de Irmscher, tunerul de casa al celor de la Opel, care a dezvoltat primul kit pentru modelul german construit pe platforma americana. Munca celor de la Insignia s-a concentrat asupra designului exterior care a devenit mai agresiv si mai sportiv, chiar si pe versiunea sedan.

Primul pachet de tuning pentru Insignia include o noua grila frontala cu insertie din inox, o buza pentru spoilerul fata, un deflector inglobat in spoilerul spate alaturi de cele patru tevi de esapament cromate, praguri laterale si un eleron montat pe portbagaj.

Pachetul este completat, cum era si normal, de o serie de jante de 20 din aliaj, cu o varietate de modele. Cei 40 de ani de colaborare stransa intre Irmscher si Opel au dus la nasterea unui pachet care isi va gasi o multime de clienti imediat ce Insignia va debuta in showroom-urile din Europa.

via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • Cosmin
    Interesant
    Chiar frumos.......
    0 0
  • dadada
    Americanii de la Opel lucreaza cu sarg !
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru