Primul Tesla Roadster implicat intr-un accident

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 26.08.2008
Accidentele exotice pe care vi le prezentam in paginile Automarket primesc astazi un reprezentat de top: Tesla Roadster.

Esential

30 de exemplare Tesla Roadster au fost livrate pana in acest moment, iar unul dintre ele deja a fost avariat.

Dupa o lunga perioada de asteptare, posesorul exemplarului Tesla Roadster cu numarul 30 a reusit performanta negativa de a lovi exclusivistul supercar electric inca de la primul drum efectuat. Ghinionistul sofer tocmai plecase cu noua sa masina electrica de la dealer si nu a apucat sa efectueze prea multi kilometri, acum fiind nevoit sa astepte o alta perioada de timp pentru a savura placerea de a conduce din nou Tesla Roadster.

Cauza accidentului este inca neelucidata, martorii declarand ca celalalt sofer implicat in accident nu a realizat faptul ca modelul electric este in spatele sau din cauza inaltimii foarte mici si a modului de functionare extrem de silentios.

Odata cu accidentul in care a fost implicat supercarul electric, a fost readusa in discutie problema silentiozitatii modelelor hibride si electrice care nu pot fi auzite si reperate de ceilalti participanti la trafic. Aceasta chestiune a fost reclamata mai demult in SUA, dupa ce un copil de 8 ani a fost lovit de un Toyota Prius, iar noul accident ar putea grabi indroducerea noilor reglementari prin care producatorii de modele hibride si electrice ar urma sa-si echipeze masinile cu emitatoare de semnale sonore.

Via | Leftlane

Comentarii (4)

  • Mini-romanu'
    Foarte tare !!!
    Si sa le puna naibii niste goarne care sa faca mac-mac o data pe secunda :o)

    Ce idiotenie! Daca nu polueaza atmosfera prea mult (exista totusi bateriile etc.) macar fonic sa polueze similar cu celelalte, nu ?!?

    Cred ca lumea trebuie sa se obisnuiasca cu faptul ca pe strada pot circula si niste chestii silentioase !!!
    1 0
  • primus
    prea multa liniste strica...
    problema de vizibilitate pusa de inaltimea redusa e de inteles, dar ce-i cu nivelul sonor? asta parca ar fi inlesnire pentru persoane cu dizabilitati: 'poti fi orbete da' macar sa ai auz fin ca sa poti conduce'. fain, ce sa zic...
    1 0
  • silentiozitate
    Americanii astia sunt gramada rau de tot daca mergi cu muzica pornita( nivel rezonabil) aerul conditionat mergand deci geamurile inchise oricum sansele sunt zero sa auzi masina din spate. Pentru a auzi masina din spate trebuie sa folosesti alea douya sau trei urechi care le are masina ( oglinzile). Fratele meu cat de penibili pot fii astia nu mai sunt in stare sa faca nimic neasistati.......
    1 0
  • poarta-ti de grija
    Daca esti fraier sau beat si nu te asiguri orice masura de a te proteja luata de ceilalti e nula. Sistemele pentru prosti au si ele limitele lor ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru