Productia actualului BMW Seria 5 va lua sfarsit in decembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.10.2009
Surse neoficiale afirma ca actualul BMW Seria 5 va iesi din productie in luna decembrie a acestui an, pentru a face loc noii generatii. Acesta va debuta la Geneva 2010.

Surse din interiorul BMW au declarat ca productia actualului Seria 5 ar putea ajunge la final chiar anul acesta. Asadar, in luna decembrie liniile de productie care asambleaza actualele E60 si E61 se vor opri. Mai mult decat atat, ca o confirmare a acestui zvon, se pare ca dealerii din Statele Unite nu mai accepta comenzi pentru actuala generatie a modelului german.

Toate aceste informatii anunta practic intentiile BMW de a dezvalui cat mai curand noua generatie Seria 5, asteptata cel mai tarziu in luna martie a anului viitor, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. La scurt timp dupa botezul oficial al sedanului german, publicul se va putea bucura si de varianta de performanta M5, asteptata sa debuteze cu un motor V8 bi-turbo.

Pana cand noul model va iesi pe piata, clientii care isi doresc urgent o masina din curtea bavarezilor pot opta pentru noul Seria 5 GT, care pe piata americana se pare ca a depasit deja cererea mai vechiului Seria 5 Touring.

via Autoblog

Comentarii (1)

  • asta este
    bye-bye E60........
    welcome F10.........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru