Productia lui Hummer H2 a fost suspendata

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Concedierile de la AM General au dus la oprirea productiei lui Hummer H2 pe termen nedefinit.

Dupa ce General Motors a anuntat ieri ca va renunta la 2.000 angajati si ca va reduce productia in 10 fabrici din America de Nord, compania AM General a anuntat ca va renunta la 200 de angajati de la fabrica sa din Mishawaka, Indiana. Din cauza concedierilor si a opririlor repetate ale productiei, Hummer H2 nu se va mai fabrica pe o perioada nedeterminata.

Productia la fabrica Hummer trebuia sa inceapa din nou in luna martie, dar noile planuri ale companiei GM vor intarzia si mai mult data repornirii liniilor de productie, care s-ar putea sa fie anulata definitiv. Intre timp, compania AM General cauta locuri de munca in cadrul institutiei pentru muncitorii concediati de la fabrica H2. Purtatorul de cuvant al companiei americane evita sa raspunda la intrebarile privind incheierea productiei lui Hummer, semn ca sfarsitul este aproape pentru modelul H2.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru