Project Kahn a creat un nou pachet estetic pentru Audi Q7

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 18.01.2011
Tunerii de la Project Kahn au realizat un pachet de tuning pentru Audi Q7 care îi conferă SUV-ului mare din Ingostadt un plus de agresivitate.

Specialiştii de la Project Kahn au realizat un kit de tuning pentru Audi Q7. Pachetul include modificări la interior şi la exterior, dar păstrează motorul şi suspensiile standard. SUV-ul din Ingolstadt beneficiază de un kit de caroserie complet, care îi conferă un aspect mult mai agresiv şi mai puternic. Pentru a realiza acest lucru, cei de la Project Kahn au schimbat aripile faţă, aripile spate, bara de protecţie spate, ornamentele din jurul ţevilor de evacuare şi au echipat modelul cu un eleron.

Interiorul lui Audi Q7 a fost îmbrăcat în piele Nappa de culoare neagră de tapiţerii de la Project Kahn. Modelul din Ingolstadt a primit un set de ceasuri de bord cu fundal alb, pedale din aluminiu, ornamente din aluminiu pentru pragurile laterale şi un sistem multimedia complect, care include două monitoare TFT de 7 inch integrate în tetiere, un DVD player, căşti fără fir pentru pasagerii din spate şi o telecomandă pentru schimbarea setărilor multimedia.

Versiunea de bază a lui Audi Q7 porneşte de la 55.852 de euro în România cu TVA inclus. Respectiva versiune este echipată cu un motor 3.0 TDI de 204 CP, care promite un consum mediu de 7.2 litri la sută şi emisii de CO2 de 189 grame per kilometru.

Cel mai ieftin Audi Q7 nou accelerează de la 0 la 100 km/h în 9.1 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 205 km/h.

Via | ZerCustoms

Comentarii (2)

  • ?
    sa ramana la range rover sunt mai buni acolo
    5 2
  • AllanHeron
    Urata masina!
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru