Project Kahn pregateste editie speciala Lotus Elise

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.08.2008
Lotus vrea sa aniverseze 60 de ani de existenta cu o editie speciala a modelului Elise, pregatita de Project Kahn.

Anul acest britanicii au inca un motiv de sarbatoare. Un constructor de automobile iconic, asociat deseori cu imaginea Regatului Unit, implineste in 2008, 60 de ani de existenta. Este vorba despre Lotus, celebrul producator de masini sportive, care pregateste o surpriza pentru toti fanii sai odata cu implinirea venerabilei varste.

Lotus a apelat la serviciile casei de tuning Project Kahn pentru a da nastere unei editii speciale Elise, personalizata cu atentie. Pentru a pregati si starni totodata publicul, Project Kahn a dezvaluit o serie de imagini si informatii ale viitorului Elise aniversar.

Look-ul exterior va primi un pachet aerodinamic capabil sa ii insufle o doza mai mare de agresivitate, in timp ce la interior, Project Kahn isi va pune amprenta mai ales la nivelul confortului. Pasagerii se vor bucura de piele fina si de o serie de gadget-uri de ultima generatie.

In ceea ce priveste partea tehnica, Project Kahn va instala un nou sistem de evacuare si va oferi un set de suspensii care coboara garda la sol.

Ne putem astepta insa si la o serie de modificari la nivelul motorului, care sa creasca puterea versiunii de serie.

Pentru cei mai nerabdatori fani, trebuie sa precizam ca editia aniversara Lotus Elise va debuta in luna septembrie si va fi disponibila intr-un numar redus de exemplare, tocmai pentru a sublinia caracterul exclusivist.

via AutoBlog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru