Proprietarii ediţiei limitate BMW M3 trebuie să semneze un act adiţional de îngrijire

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.07.2010
Cei 30 de proprietari norocoşi ai ediţiei limitate M3 Frozen Gray vândute în SUA sunt nevoiţi să semneze un act adiţional odată cu contractul de cumpăare care specifică faptul că trebuie să îngrijească cu atenţie vopseaua maşinii pe care tocmai au cumparat-o.

Esential

12 minute au fost necesare vânzării tuturor exemplarelor BMW M3 Frozen Gray disponibile.
30 de exemplare M3 Frozen Gray au fost construite.
77 de mii de dolari costa un M3 Frozen Gray în Statele Unite ale Americii.

Norocoşii proprietari ai celor 30 de exemplare unicate BMW M3 Frozen Gray din SUA au fost nevoiţi să semneze un acord cu BMW în privinţa îngrijirii corespunzătoare a vopselei. Înţelerea respectivă avertizează clientul că stratul de vopsea cu finisajul Frozen Gray este deosebit de sensibil şi trebuie să fie îngrijit corespunzător. În caz contrar, cei de la BMW nu sunt responsabili în ceea ce priveşte garanţia vopselei în caz de măturirea a acesteia din cauze terţe, cum ar fi probleme de mediu, neglijenţa proprietarului, reparaţii într-un atelier neautorizat BMW şi altele.

Ceruirea sau polişarea celor 30 de modele Frozen Gray este strict interzisă. Dacă proprietarul merge la o spălătorie automată, acesta trebuie să aleagă una care nu aplică niciun fel de ceară pe vopsea. Totodată, înainte de intrarea în spălătorie, trebuie să clătească maşina pentru a evita microzgârieturile cauzate de nisip, praf sau alte microparticule. Aşadar, finisajul lui BMW M3 Frozen Gray este extrem de sensibil.

Toate insectele, petele de ulei, carburant, găinaţ şi altele trebuie înlăturate cât de repede posibil de pe vopsea cu ajutorul unui burete moale şi umed. Cu toate acestea, proprietarul trebuie să evite frecarea cu putere a caroseriei în timpul spălării, iar clienţii ar trebui să folosească doar produse aprobate de BMW pentru întreţierea vopselei.

Toate reparaţiile care au legătură cu vopseaua trebuie efectuate la reprezentanţele BMW autorizate. Indiferent de calificarea vopsitorilor existenţi, cei de la BMW estimează că majoritatea atelierelor nu vor putea repara aşa cum trebuie vopseaua lui M3 Frozen Gray. După cum ştiţi, BMW M3 Frozen Gray este disponibil în două nuanţe diferite de interior. Astfel, clienţii BMW pot alege un interior din piele roşie sau un interior din piele neagră cu ornamente roşii. Ediţia Frozen Gray a lui M3 reprezintă o versiune aniversară a lui M3, model care aniversează 25 de ani de la debut.

Via | BMWBlog

Comentarii (2)

  • kumite
    Wow!
    Si cand mai ai timp sa conduci bijuteria asta,daca trebuie sa fii mai atent la vopsea decat la drum?
    Nissan foloseste o vopsea care isi repara singura zgarieturile superficiale.
    11 3
  • Un fan!
    Descalificabil!
    Era mult mai de apreciat cu o capota motor din carbon sau alte imbunatatiri in ideea de ai spori performantele decat sa umble cu cioara vopsita, mai cu precadere ca este vb de un model aniversar al unei legende!
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru