Raliul Japoniei este intrerupt dupa un accident grav

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 31.10.2008
Startul dat in aceasta noapte (ora Romaniei) in Raliul Japoniei a dus la o serie de evenimente neasteptate.

Start nebun in Raliul Japoniei. Penultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri, desfasurata in Tara Soarelui Rasare, a debutat intr-un ritm incredibil.

Cel mai rapid pilot s-a dovedit a fi Mikko Hirvonen, BP Ford, principalul adversar al lui Sebastien Loeb in lupta pentru titlul mondial. Mai mult, bolizii Ford au facut legea pe prima bucla a zilei, cvadruplul campion mondial, Sebastien Loeb, declarandu-se mirat de modul in care evolueaza Hirvonen si Duval.

Francezul a tinut sa precizeze ca nu are niciun raspuns la viteza pe care o dezvolta in prima parte a raliului bolizii Ford. Lucrurile mai putin bune pentru Citroen aveau sa continue cu problemele la motor pe care Sordo le-a semnalat inainte de speciala cu numarul 6.

Spaniolul a fost nevoit sa abandoneze in probele de astazi. Proba speciala cu numarul 6 avea sa fie anulata in cele din urma, din cauza unui teribil accident suferit de Francois Duval si copilotul sau Patrick Pivato, care a fost transferat de urgenta la spital. Se pare ca Francois Duval este in afara oricarui pericol, dar despre copilotul sau inca nu se poate spune acelasi lucru.

In urma celor intamplate, organizatorii au decis ca Raliul Japoniei sa se reia cu probele superspeciale PS9 si PS10. In acest moment, Hirvonen conduce cu 22 de secunde in fata lui Latvala si 27 de secunde in fata marelui rival, Sebastien Loeb.

 

Taguri: Citroen, Ford, Loeb, WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru