Renault a lansat propria sa anvelopa: Motrio Impulsion

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 25.03.2010
Renault a anuntat oficial lansarea propriei game de anvelope, botezate Motrio. Principalul produs, Impulsion, este disponibil deja in reteaua Dacia si Renault in 20 de dimensiuni.

Esential

20 de dimensiuni ale anvelopei Motrio Impulsion sunt disponibile in prezent in Romania.

Renault cauta sa isi extinda aria de influenta si pe segmentul cauciucurilor, lasand propria sa gama de anvelope, o premiera pe Batranul Continent. Brandul nou creat a fost botezat Motrio si este disponibil in reteaua de piese si accesorii din Romania inca din luna februarie.

Produsul de baza este pneul Motrio Impulsion, care va fi regasit de clientii grupului si pe modelele Dacia si Renault in viitorul foarte apropiat. Anvelopele propuse de gama Motrio incearca sa ofere o alternativa convenabila la marcile cu traditie existente pe piata si sa acopere 80% din parcul de modele Dacia si Renault.

Disponibil in 20 de dimensiuni, noul Motrio Impulsion ofera un contact optim cu solul datorita conceptiei directionale si armonioase a profilului, care se traduce prin comportament silentios si confortabil. Blocurile robuste de pe talon si nervurile centrale si longitudinale asigura stabilitate si manevrabilitate, iar canalele longitudinale si laterale ample contribuie la reducerea riscului de acvaplanare si a distantei de franare pe sol umed.

Durabilitatea pneurilor este asigurata de conturul plat, care permite o uzura egala a bandei de rulare.

Noua gama de anvelope reprezinta inceputul unui proiect amplu semnat de Grupul Renault, care presupune comercializarea unei game noi de piese de intretinere si uzura, oferite ca alternativa la piesele de origine. Noua gama va fi regasita in retelele Renault si Dacia tot sub numele Motrio.

via | Renault

Comentarii (11)

  • cred ca in loc de alternativa convenabila, era mai bine spus inca o alternativa (sau anvelopa ieftina ca sa nu zici ca nu ai).
    7 8
  • Roadrunner .. ai dreptate , intr-un fel, dar trebuie sa iei in considerare si faptul ca grupul Renault nu prea produce masini care sa aiba nevoie de cauciucuri ZR :)
    7 8
  • ???
    Eu nu inteleg miscarea asta. Ce naiba, nu era piata plina de producatori de pneuri? Daca vroiau pneuri ieftine puteau sa utilizeze Kormoran pe toata gama Renault/Dacia si gata. Sau probabil Kormoran cu logo Renault suna mai bine? Probabil ca da.

    P.S.: Sau poate ne dau francezii peste nas si Motrio este intreadevar o anvelopa de calitate.
    9 6
  • e scump
    anvelopa are un pret recomandat de 159 RON (dim 185/65/15 88T), bani in care iti cumperi un brand de buget consacrat si care se gaseste la fiecare colt in Romania (gen Kormoran, Debica, Sava)... ramane de vazut ce calitate ofera Motrio; oricum, nu cred ca se va imbranci lumea sa cumpere Motrio pentru Logan, decat daca vine echipat OE cu ele...
    0 6
  • sunt ook
    cum spunea den ...mi-am cumparat logan acum recent si a venit echipat cu cauciucurile astea le-am facut un pic scandal la astia de la dacia pentru ca ma asteptam sa vina cu bridgestone sau ma rog continetal/ mischellen (masina e luata ieri program remat ) cauciucurile momentan par ok au aderenta destul de buna nu stiu cum se vor comporta pe asfalt umed dar vreau sa le vad peste 30 de mii de km cum vor mai fi :) da pana atunci sigur apar altele :) 30 mii ii fac intr-un an juamte:P (dim 185/65/15 88T)
    2 0
  • Furysh
    Sunt chiar bune
    Anvelopele sunt chiar foarte bune! Eu am deja vreo 30.000 km cu ele pe dim. 205/55/R16 94V de vara si sunt uzate cam 20%!Inainte am avut Dunlop SP Sport1 94 V aceleasi dim si au tinut cu totul 40.000 km! Eu zic totusi ca merita avand in vedere pretul si performantele pentru ca la o exploatare normala nu se vede dif dintre Dunlop si atat de criticata Motrio! In fond anvelopele sunt facute de Continental special pentru Grupul Renault sub o alta denumire! E doar o strategie de piata pentru un produs cu un raport calitate-pret excelent! Uneori nu conteaza doar brand-ul fratilor...
    14 0
  • CEOMPE
    MOTRIO
    am motrio impulsion pe masina si sunt multumit ,char pot sa zic ca sta foarte bine pe drum ,inainte aveam Kormoran de care am fost destul de multumit
    4 2
  • motrio
    la uzura sunt foarte bune...la calitate lasa de dorit
    0 3
  • motrio
    Anvelopele sunt foarte bune!
    1 0
  • alexeev
    motrio
    Si totusi cine este fabricantul?
    1 1
  • Kaspar
    Motrio
    Si eu am achizitionat Motrio pentru Loganul meu,Am avut inainte Debica.am mers cu ele 80.000 Km.De o cam data sint multumit de ele,Sint de parere ca fac mai putin zgomot la sosea cu viteza ridicata.Debica erau mai zgomotoase.Cit despre frinare nu se duc chiar asa usor tiris cum faceau Debica.(eu avind masina fara ABS).Personal cred ca sint mai bune ca Debica.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru