Renault vine la Frankfurt cu noul Megane CC

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.07.2009
Versiunea decapotabila a lui Renault Megane 3 va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an. Modelul va fi lansat in Europa dupa Salonul Auto de la Geneva.

Renault va prezenta la editia 2009 a Salonului Auto de la Frankfurt noul Megane CC, cel mai nou membru al familiei Megane. Ulterior, gama Megane va mai primi inca un model, care se va numi Fluence. Versiunea cabrio a lui Megane 3 va fi lansata la Salonul Auto de la Geneva, si va fi disponibila in Europa dupa acest eveniment. Cel mai probabil, modelul va fi disponibil in Romania abia dupa lansarea lui Megane Estate si Megane RS.

Noul Megane 3 CC va avea un acoperis retractabil si un plafon panoramic din sticla, la fel ca cea de-a doua generatie a acestui model. Producatorul francez doreste sa infrunte cu succes rivalii lui Megane din acest segment, dupa ce a suferit o infrangere in batalia vanzarilor cu Peugeot 307 CC. Pentru a realiza acest lucru, Renault va comercializa modelul Megane CC la un pret mai scazut decat cel al lui Volkswagen Eos.

Via | Caradisiac

Comentarii (2)

  • gafa
    gafa clasica in stilul automarket.. poza pusa damboulea cu modelul coupe nu CC. Nici nu indrazni sa contesti asta.. stii vorba mai bine taci si credem, decat sa vorbesti sa inlaturi orice dubiu.
    8 0
  • le-a fost lene...
    vor raspunde ca nu aveau ce imagine sa puna, insa daca dl avarvare isi dadea putin silinta si specula pe marginea design-ului, cu siguranta ar fi fost mai interesant... probabil ca Megane CC va arata la partea frontala ca Megane 3 Sedan sau Samsung SM3
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru