Revine Infiniti Q45, rival pentru Seria 7 si S-Klasse?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 15.01.2008
Desi a renuntat la gama Q acum trei ani, Infiniti ar vrea sa readuca in prim-plan sedanul sau de lux.

Esential

2006 este anul in care Infiniti a renuntat la Q45. Acesta dispune de un motor V8 de 4.5 litri si 340 de cai putere

Dupa ce acum cativa ani a luat decizia de a renunta la gama Q, care se batea pe aceeasi piata cu Seria 7, Lexus LS sau Mercedes S-Klasse, Infiniti vrea sa readuca in fata sedanul sau de lux. Motivul? Dealerii Infiniti din intreaga lume s-au plans ca multi clineti care le calca pragul se limiteaza sa admire modelele expuse fara a alege unul anume, deoarece acestia isi doresc un sedan si nu un crossover sau un SUV.

Desi Carlos Ghosn, presedintele Renault-Nissan, afirmase acum ceva vreme ca asteapta un plan privind modul in care dezvoltarea si producerea unei noi game Q ar putea aduce profit, seful Infiniti pe America de Nord sustine ca Ghosn a revenit la sentimente mai bune observand doleantele continue ale dealerilor.

De altfel, Infiniti a si convocat o intalnire a reprezentantilor de vanzari Infiniti din intreaga lume pentru a discuta eventualele optiuni de motorizare si transmisie pentru gama Q. Se pare insa ca discutiile nu s-au finalizat, fiecare dealer dorindu-si specificatii conforme pietei din care provine, fara sa se ajunga la un acord referitor la o platforma comuna.

Taguri: Infiniti, Q45

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru