ROMÂNIA: Hyundai recheamă în service 426 de unităţi Santa Fe

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.10.2010
Constructorul coreean va rechema în service 426 de unităţi Santa Fe vândute în România, pentru probleme la nivelul braţelor suspensiei spate.

Esential

426 de unităţi Santa Fe vor fi rechemate în service.

Febra rechemărilor în service a ajuns mai nou şi în România, unde Hyundai anunţă că va face un recall pentru 426 de unităţi ale modelului Santa Fe. SUV-ul coreean, care s-a bucurat de o popularitate mare în ţara naostră, ar putea fi afectat de coroziune la nivelul braţelor suspensiei spate.

Recall-ul, care va afecta exemplarele produse între 1 iulie 2000 şi 28 ianuarie 2003, nu a fost emis în urma unui incident, Hyundai apelând la această măsură pentru a preveni eventualele probleme.

Braţele suspensiei spate, care vor face obiectul acţiunii coreenilor, vor răpi între 30 de minute şi două ore proprietarilor rechemaţi în service. Unităţile autorizate să efectueze reparaţiile vor verifica şi trata componentele împotriva coroziunii. Acolo unde va fi cazul, braţele suspensiei vor fi înlocuite. Proprietarii vor fi înştiinţaţi de către Hyundai România, urmând ca prezenţa la service să se facă cu programare.

Tot în acest an, constructori importanţi ca Mitsubishi, Jaguar, Chevrolet, Toyota, Renault, Opel sau Volvo au operat rechemări în service pentru modelele vândute în România.

via | hotnews

Comentarii (10)

  • Un moment
    Adica dai 30.000 de euroi pe un Santa Fâs, care se zice ca e masina de teren, mai solida decat una de strada, si ups ruginesc bratele suspensiei!!! La Dacia 1100 bratele suspensiei tineau 40 de ani.
    14 10
  • putine comentarii (pana acum) Cand dacia avea probleme cu o tabla ruginita au sarit toti jmecherii sa declare loganul cea mai proasta masina a secolului

    dar lasa, poate bulgarii nu trec la taxe marite si isi trag ei SH-uri pisicute si 4x4 "ieftine si bune". Numai pentru clienti "isteti".
    10 7
  • @ION
    da pe un BMW dai 60-80 de mii si pe urma esti rechemat in service ca ai probleme la sistemu de franare.
    de asta ce zici? oare ce-i mai important o mica rugina dracu stie la ce maner, sau ca ramai fara frane.....
    :)
    14 2
  • BrillClubKIA.ro
    Hmmm
    Sunt curios Dacia cate au chemat inapoi ca sa modifice ceva ce s-a proiectat gresit?

    In fine... coreenii nu sunt la fel ca Audi sau VW care baga sub pres erorile de proiectare sau de constructie.
    Asta da dovada de FAIR PLAY si de RESPECT pt clienti.
    8 3
  • Fair Play si Respect
    Nu poate fi vorba de respect cand subdimensionezi niste subansamble sau le fabrici din materiale de calitate indoielnica si apoi ceri 30 de mii pe masina. Inteleg Dacia ca e proasta dar e ieftina si stii la ce sa te astepti. In momentul in care platesti pretul unui apartament nu vrei sa iei o treanta de masina cu care sa stai prin service-uri pe bani multi si pe timpul tau.
    6 6
  • YMihai
    tipic Romanesc
    ... raspunsurile se vede ca nu sunt traduse din alte limbi. Sunt tipic romanesti... pai cum frate ... sa dau atata si sa imi rugineasca ... ??? Da fratilor, uita-ti-va bine la anii fabricatiei intre care se afla segmentul respectiv... acum 10 ani aproape ...
    Un recall cand inca siguranta nu a fost afectata, e privit ca o carte de vizita. Niste ingineri isi dau silinta sa imbunatatzeasca... romanii comenteaza pe seama greselilor altora... doar suntem experti in toate ... spargem lemne ... batem cuie... stiti voi mai departe !
    4 5
  • china people
    Mai fratilor nu are rost sa va inchinati la altarul gresit stie toata lumea ce cazane face iundai
    4 2
  • @BrillClubKIA.ro
    Loganurile a avut probleme cu pasajele rotilor spate care rugineau la unele masini , au verificat modelele pana in 2006

    http://www.bzi.ro/loganurile-cu-rugina-sunt-asteptate-la-verificari-90602
    3 0
  • @AdrianosFidi - Loganul costa de la 10000 de euro in jos, nu de la 30.000 de euro in sus. Stiu ca suna aiurea dar Dacia depaseste Toyota si Hyundai din punct de vedere al fiabilitatii si calitatii de fabricatie.
    1 1
  • @Ion
    n-am zis ca nu sunt ( mai ) fiabile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru