RUF a creat un Porsche 997 de 685 CP: Iata-l pe RT 12 S!

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 27.07.2009
Germanii de la RUF au creat o versiune imbunatatita a lui RT 12, model bazat pe Porsche 997. Noul RT 12 S dezvolta 685 CP si 880 Nm.

Tunerii de la Ruf, creatorii primului Porsche electric, au dezvoltat inca un pachet pentru Porsche 997, intitulat RT 12 S. Modelul este o versiune imbunatatita a lui Ruf RT 12, lansat in urma cu cinci ani la Essen. Astfel, propulsorul bi-turbo cu sase cilndri orizontal opusi al lui Porsche 997 dezvolta acum 685 CP si ofera 880 Nm.

Pe langa modificarile aplicate motorului, caroseria lui Porsche 997 a primit o serie de imbunatatiri de la echipa de designeri de la RUF. In comparatie cu versiunea precedenta a lui Ruf RT 12, modelul prezinta un spoiler de carbon de dimensiuni mari, iar aripile din spate au fost umflate usor. Pe langa asta, aripile posterioare ale lui Porsche 997 au primit fante de aerisire, care au rolul de a raci puternicul propulsor supraalimentat. Oglinzile au fost “imprumutate” direct de la RUF CTR 3 si au primit un set de semnalizatoare cu LED. Bara de protectie fata a primit si ea un set de lumini de pozitie cu LED-uri, care au fost amplasate in locul proiectoarelor.

Sistemul de franare a fost echipat cu discuri din compozite ceramice, iar Ruf RT 12 S a primit un set de jante din aliaj de 19 inch. Pe langa asta, clientii Ruf pot opta pentru un sistem de suspensie hidraulic, care poate ridica sau cobora modelul cu pana la 50 de milimetri doar prin apasarea unui buton.

Noul Ruf RT 12 S este disponibil atat in versiune cu tractiune spate, cat si in versiunea cu tractiune integrala si are un pret de pornire de 255.900 euro, fara TVA.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • mda...
    putina atentie la titlu. Nu au creat un Porsche de .... ci au creat o masina de... Singurele piese de la porsche sunt caroseriile, in resti fiind un producator de autoturisme, nu o casa de tuning.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru