Rusii au facut praf inca un Bugatti

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.07.2009
Inca un supercar exotic a fost distrus pe strazile din Moscova. De data aceasta, accidentul a avut loc intr-un eveniment auto organizat, iar Bugatti-ul EB110 nu a lovit un alt participant la trafic.

Un milionar rus a distrus un Bugatti EB110 in timpul unui eveniment auto din Moscova. Modelul este doar unul dintre cele 139 de exemplare fabricate vreodata si a fost avariat serios la impactul cu un zid de beton. Soferul incerca sa faca o demonstratie de indemanare pentru spectatorii de la Bavaria Moscow City Racing si pentru prietena sa de pe locul din dreapta, cand a pierdut controlul volanului si a izbit supercar-ul de gardul de protectie.

Bugatti EB110 a fost construit pentru a sarbatori cea de-a 110-a aniversare a lui Ettore Bugatti, si este predecesorul modelului Veyron. Modelul are tractiune integrala si este echipat cu un V12 de 3.5 litri, care este supraalimentat cu patru turbine. Propulsorul dezvolta 542 CP si poate realiza o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.4 secunde. Viteza maxima a acestui model este de 343 km/h.


Via | WCF

Comentarii (3)

  • cica la stiri
    Cica la stiri aseara "un Lamborghini facut praf"
    4 0
  • carlos
    hmmm
    nu stiu care sunt mai dementi ! voi ce credeti: arabii sau rusii ?
    6 0
  • v12 de doar 3.5litrii
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru